torsdag 13 december 2012

Lucia!

Så var det Lucia, inte för att det känns att det är det. Var annat när man gick i skolan och fick se luciatåget, då fick man julkänslor. Inte direkt så att någon lussar för mig här hemma. :-)

Nu sover lillhjärtat. Det behövde hon verkligen, så det är skönt och jag hoppas att hon sover en stund.

Nu är Stefan ledig några dagar och det ska bli skönt. Idag var han tvungen att åka till jobbet direkt efter att han kom hem från nattjobbet. Är så ibland när dom varit med om något otrevligt, då måste man prata om det. Det är viktigt och otroligt bra att det fungerar så.



Igår fick jag leka sjuksköterska. Stella far fram som en raket, så hon fick brännsår på foten. Stackars lillgumman. Inte för att hon ens märkte det, men ändå. :-)



Vårt sovrumsfönster och nya gardinen från Rusta.




"Vardagsrumsfönstret". Köket och vardagsrummet är i samma, men det finns ett fönster som är mer i köket, så det får kallas köksfönster. :-)


Nu ska jag ta in täckena och kuddarna som är på vädring och byta sängkläder.

Njut av denna fina, jädrans kalla dag nu! :-)

1 kommentar:

  1. Men gumman vad du håller på, förstår att det finns mycket att göra i en ny lgh;-) ser ut att vara en jätte mysig och fin läga. Håller med dig om lucia tåget, det var tider det när Mattias, Kent mfl. pojkar jagade oss runt i våra lucialinnen på dagis! Saknar dig, snart ses vi igen <3 love A

    SvaraRadera