torsdag 27 december 2012

Öroninflammation!

Vår älskade lilla Stella har fått öroninflammation. Var på akuten idag eftersom hon haft hög feber sen i lördags. Måste säga att hon verkligen är en kämpe!! Trodde inte hon hade ont någonstans, men fy farao så fel! Stackars älsklingen!!

Vi fick med oss penicillin från sjukhuset, men fick ett pulver som man ska blanda ut med vatten. Problemet är bara att det blir väldigt mycket att ge och det smakar självklart skit. Vi hade nästan fått i henne allt, då hon kräktes! Skit också!! Imorgon bitti åker vi till apoteket och hämtar ut det vi fått på recept. Hoppas bara inte det är sånt här pulver som vi måste blanda ut! Eller det funkar inte!!!! Åker inte hem utan vanlig penicillin! :-)

Foto: Lars Dafgård

Världens finaste unge!!!

Imorgon kommer en tidning hit och ska göra ett reportage om oss.

Senare, efter lunch kommer min kusin och hans fru hit. Mycket trevligt!!!

Nu ska jag gå in till lillhjärtat och se så att hon mår bra.

2 kommentarer:

  1. Hej. När våran son var lite och hade öroninflammation så spydde han precis som lilla Stellis och då fick vi suppar utskrivna. Ett litet tips bara, de funkade nämligen super bra. Hoppas hon kryar på sig fort nu så ni får fira ett friskt nyår! God fortsättning och gott nytt år på er! Kram Kari (som träffade er under eran tid i Uppsala på 95f)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset Kari! Ska ringa på en gång och se om det går att lösa på nåt sätt, även fast klockan är efter 16.00 och det är helger. God fortsättning! Kram!! /Cathrine

      Radera