fredag 24 maj 2013

Käftsmäll!

Idag hade jag en kanonstart på dagen. Eller inte! :-) Blev lite stressigt med frukost och allt, men det är väl inte så ovanligt, så det påverkar inte. :-) Jag sätter Stella i vagnen efter att hon har ätit, packar den med de saker hon behöver på dagis. Jag bestämmer mig för att strunta i att äta frukost, ta mina tabletter och tömma en andra gång. Jag ska ändå bara lämna Stella direkt idag. Vi går ut i trapphuset, tar en stund och jag inser att hissjäveln inte fungerar-igen! Inser att det bara är att gå in igen, packa ur vagnen och Stella och ta trapporna. (Bor på våning 4) Bär ner henne och sedan går vi till Dagis, inga problem! Förutom att vi blir sena och jag inte längre har möjlighet att bara lämna henne. Nu måste jag vara med på samlingen. (Just ja, ringde teamet tidigare imorse och bad att dom skulle komma tidigare idag, eftersom jag bara skulle lämna Stella, haha) Jag är med på samlingen, Stella vägrar lämna mitt knä, så fort jag rör mig gnäller hon. Hon vet ju att jag kommer att gå och försöker allt för att det inte ska ske. Älsklingen mammas! Tillslut går jag, Stellis blir såklart jätte ledsen. Jag kommer till porten, då har teamet så klart redan kommit, vi går fram till hissen, men den funkar så klart inte. Är bara att ta trapporna! Jag går, stannar och andas lite, men går så att jag kommer hem fortare! När jag kommer innanför dörren får jag kippa efter andan, får lite panik! Nä, inte lite, ganska mycket! Kan inte ta djupa andetag även fast det är det enda jag behöver. Återhämtar mig efter en liten stund i alla fall! :-) 

Det jag nu har bestämt mig för är att jag ska börja ta trapporna så fort jag inte har vagnen. Ska börja med att åka hiss till våning 3 och sedan gå därifrån, sedan ökar jag och snart kommer jag springa uppför dessa jävla trappor, trappor som aldrig tidigare varit ett problem att gå uppför. Det är tufft att inse hur dålig ork jag har fysiskt. En riktig käftsmäll blev det idag. Pisscancer!!!! Dra åt helvete! Så mycket jag kommer att missa pga dig, fy fan! Fy fan för dig!

Kämpa, kämpa, kämpa!!!! Får aldrig sluta kämpa! Jag måste kämpa, det är min förbannade skyldighet! Jag vill kämpa! Ibland är det bara så tufft att ingen kan förstå...

Ta hand om dig, fina du!

16 kommentarer:

 1. Fina du! Tänk om jag kunde kämpa ett tag åt dig så du slapp. Styrkekram från Elisabet

  SvaraRadera
 2. Önskar jag kunde göra nått för dig gumman! ❤

  Kramar!!

  /Fia

  SvaraRadera
 3. Instämmer med föregående talare!

  STYRKEKRAMAR

  Ingalil i Gävle

  SvaraRadera
 4. Åh hjärtat, du är så stark o en riktig kämpe som aldrig ger upp. Det har vi som känner dig och vet hur du var innan du blev sjuk o tänker många gånger på hur jättedålig o klen du var när vi kom hem fr Akademiska första gången då du bara låg i stort sett. Du gör det så otroligt bra. Du kanske inte heller ska hoppa över frukosten och är kanske lite extra känslig o lite mindre reserver o ta av. Kramar i massor fr mamma o pappa

  SvaraRadera
 5. Kära vän om jag ändå kunde göra något. Om jag ändå kunde ha tagit din plats så du kunde få leva ett långt lyckligt liv med din finaste Stella och din käraste Stefan, din underbara familj. Om bara "om" fanns. Love U forever <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära, älskade vän! Jag skulle aldrig tillåta dig att ta min plats, aldrig! Du ska leva länge och lyckligt tillsammans med din fina Fredrik och din fina familj! Otroligt fint skrivet! Älskar dig underbara vän! Puss!!!! /Cathrine

   Radera
 6. Fina Cathrine! Du är så stark! Kämpa och vi kämpar med dig! Många kramar till dig! Petra

  SvaraRadera
 7. Man märker att du har ett jävlaranamma även om det är skittungt förstås. Jag tror på dig cathrine! Du verkar som en otroligt fin och klok tjej med stort hjärta. Jag skickar en stor kram till dig! /Emeli

  SvaraRadera
 8. Tänk om vi ändå kunde hjälpas åt att bära bördan, liksom turas om.
  Kära Cathrine jag hoppas du får en fin helg. Strategin med trappträningen låter som en bra plan. Den tror jag på.
  Kram till dig
  från Katarina i s-vall
  (förstår inte varför jag skriver s-vall varje gång:) men jag vet ju att du är från samma stad. Läste om dig i s-valls tidining)

  SvaraRadera
 9. Beundrar dig fina Cathrine. Du är en underbar och så fantastiskt ödmjuk person som det är fantastiskt att få lära känna genom den här bloggen. Skickar kärlek o styrka ♥ från Karin

  SvaraRadera
 10. Kämpe kram från Finland//L

  SvaraRadera
 11. Vilken kämpetjej du är!
  Fina, fina männsikovarelse.

  Blir både rörd och faktiskt tårögd över din glöd och din kämparanda. Och som fler skriver i sina kommentarer önskar jag att jag kunde hjälpa dig med något.

  Jag har armbandet "Fuck cancer" på min ena handled. Och jag menar verkligen de där orden: "Fuck cancer". Fy vilken skitsjukdom.

  Många kramar till både Dig, Stella och din man från Nina.

  SvaraRadera
 12. Catherine har läst din blogg ett tag nu. Vilken kämpe du är och fantastisk mamma! Önskar av mitt hjärta att du får många år till med din Fam och vänner! Kram till dig!

  SvaraRadera
 13. Du är en sån kämpe! Så klok och oj vad man har att lära av dig! Livet är en gåva och det är synd och skam att inte flera förstår och tar till vara på den tid man har, här och nu! Stora kramar till dig från Anna, storasyster till din vän Ida.

  SvaraRadera
 14. Cathrine, Har läst din blogg och blivit väldigt berörd. Vilken fantastisk människa du är som kämpar så med tillvaron och vilken fin mamma din jättesöta dotter Stella har.... Du är verkligen beundransvärd. Önskar så att du får nya krafter och får leva och ha det bra med din familj.

  SvaraRadera
 15. Cathrine, du är bara människa. Du kämpar för tre. Tillåt dig sätta dig ner och bara gråta. Gråt för att just du måste gå igenom det och för att det är så jävla orättvist. När du är färdig för stunden har du fått lite nya krafter som du kan använda dig av. Jag är likadan. Sätter för mycket press på mig själv.Nu kan jag inte riktigt sätta mig in i hur du har det även fast jag själv haft sjukdomen....Önskar att du får vakna till en underbar dag imorgon!:)

  SvaraRadera