tisdag 4 juni 2013

Stan med min man!

Det börjar kännas bättre, men är fortfarande väldigt andfådd och matt i kroppen. Men det är bättre och det är det viktigaste!

Skulle behöva sova, sova hela nätter och sova ut på morgonen, men det går inte! Vaknar kl 5 eller 6, sedan måste jag upp. Går jag inte upp hostar jag upp vätskan från lungan. Såå frustrerande! Sover på dagen, men det är inte alltid det funkar, vill ju göra någonting på dagarn också! :-)

Idag ska jag och min fina man gå en liten sväng på stan. Vi har några ärenden som vi måste göra. Får bli snigelfart, men vad gör det?!

Tack för att du läser och för att du lämnar så otroligt fina kommentarer!! Tack!!!

10 kommentarer:

 1. Kära Cathrine!
  Så glad för din skull att du känner dig lite bättre. Snigelfart måste man ta till ibland, men som du skriver, vad spelar det för roll huvudsaken att det går åt RÄTT håll. Önskar dig en fin dag tillsammans med din man. Håller tummar och tår för dig du vackra starka kvinna med en kämparglöd, som jag inte tidigare har träffat på förutom hos min man. Önskar dig och din lilla goa familj allt gott. Puss puss på söta Stella.
  STYRKEKRAMAR
  Ingalil i Gävle

  SvaraRadera
 2. Åh så skönt att höra. Går det inte att ta bort den där trilskandes lungan o klara sig på en?

  SvaraRadera
 3. Hej Chathrine!
  Jag har läst din blogg under en längre tid och inte skrivit något tidigare till dig. Du är verkligen en stark kvinna med en otrolig kämparglöd! Skönt att du känner dig lite bättre och jag hoppas av hela mitt hjärta att du ska känna dig bättre dag för dag!
  Stor varm kram till dig Chathrine och din fina familj!❤❤❤
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Hej fina Cathrine! Blir så glad i magen när jag kikar in och läser att du känner dig bättre! Låt det gå i snigelfart ett tag och hämta lite krafter! Hoppas ni hade en härlig stund i stan och fick era ärenden uträttade!
  Många kramar till dig! Petra

  SvaraRadera
 5. Hej Cathrine!
  Jag blir ochså glad när jag tittar till i din blogg och hör att du mår bättre.Jag beundrar dig och du påverkar och förändrar mig, verkligen. Jag som har haft så svårt att leva i nuet klarar det bättre nu, när jag lyssnat till dina tankar och upplevelser. Fungerar mycket bättre nu.
  Tittade in i din blogg "lite här och där". Vilken rolig liten unge Stella är, tänker på bilden när hon liksom leker "flygplan".
  Kramar till dig från mig
  hälsningar Katarina

  SvaraRadera
 6. Cathrine, du är helt makalös ; ) från att må skit till "på stan med min man"! Attt orka fånga dagen på det sätt du gör, det är väldigt väldigt starkt. De flesta, sjuka som friska, fixar inte det, hur gärna de än skulle vilja.

  Go girl!

  // Kristin

  SvaraRadera
 7. Starka tappra du! Skönt att läsa att du mår bättre och jag håller tummarna att det fortsätter i den riktningen nu! Kram från Anna

  SvaraRadera
 8. En sån kämpe du är. Läser din blogg och låter mig beröras av dina ord. Du är fullkomligt fantastisk, fortsätt att vandra i din takt! Går det att skicka styrka via internet så skickar jag massor...stor kram Eva

  SvaraRadera
 9. Underbart att det känns lite bättre, du är fantastisk, vilken glöd du har att kämpa. Du verkar kunna ta tillvara det bästa av dagen, det vi alla borde göra men ofta har så svårt för. Tänker på dig och hoppas av hela mitt hjärta att du ska få må bättre och ha det fint med din familj.

  SvaraRadera