måndag 15 juli 2013

Hej igen!

Hej igen och tack för dom otroligt fina kommentarerna!

Jag mår sådär och ska jag vara ärlig är det rätt tufft! Har inte mycket till ork, så jag försöker kämpa och ha kraft till rätt saker.

Förra veckan fick jag ett nytt dränage till min vänstra (sjuka) lungan. Det jag tidigare hade, hade suttit i mer än 6 månader och slutade helt plötsligt att fungera. Det resulterade så klart i att jag hostade upp innehållet i lungan istället... Nu har jag ett litet tjockare dränage. Jag längtar inte direkt tills om det blir nåt fel på detta också, för smärtan var inte trevlig. Dra ut ett dränage och sätta in ett nytt, UTAN bedövning kändes om jag säger så. 

Vi försöker njuta av dagarna och värmen, men det är inte alltid så lätt när det är jobbigare när det är just varmt. Bada kan jag inte heller göra, så det blir rätt jobbigt faktiskt. 

Det går fortfarande inte min väg och det blir komplikationer på komplikationer. Det senaste är sår på rumpan pga av tumören där som inte läker och det blir bara värre. Gör fruktansvärt ont att sitta och självklart blir jag rädd för att det ska bli värre, eller aldrig läka... Det är mycket som gör mig rädd... Livrädd!

Det är så mycket som gör mig glad. Jag/vi har från dag 1 när vi fick reda på att jag var sjuk bestämt att den aldrig ska få ta över mitt/vårt liv. Den kan jävlas och vara en idiot, men mitt fokus ska ALDRIG vara på sjukdomen. Märker att ju sämre jag blir, desto mer blir fokus på pisscancern och det är fan inte acceptabelt! Det är väl nu jag ska njuta och fokusera på rätt saker, nu när jag märker att tiden rinner iväg...

Stefan, du ska veta att jag är otroligt tacksam för allt du gör. Hur du kämpar dag ut och dag in med alla fruktansvärda tankar och känslor, samtidigt som du tar hand om mig och vår underbara dotter, samtidigt som du tränar och jobbar för att få hämta kraft någonstans. Jag är otroligt imponerad och önskar så att det fanns nåt jag kunde göra för dig. Var ju inte så här det skulle bli! Vi skulle ju bli en familj, vi tre. Njuta av livet, se varandra växa upp, finnas där för alltid, kanske skaffa ett syskon till Stella. Nu blir ingenting som det var tänkt och det gör så ont i mig! Så fruktansvärt ont! Älskar dig mer än vad ord kan beskriva! Är så glad och tacksam för varje dag som du, jag och Stella får tillsammans! Jag kommer alltid vaka över er, alltid!

Mina älsklingar!!

Jag njuter av jordgubbar och glass. :-)

193 kommentarer:

 1. Vi har aldrig träffats, men jag tänker ofta dig och din styrka. Du är fantastisk. Knep om fighting, men tillåt dig vila.

  SvaraRadera
 2. Stor kram till er alla tre!!!!
  Tänker på er, ofta.
  Kram Emeli

  SvaraRadera
 3. Kära lilla du. Så fruktansvärt sorgligt. O så modigt av dig o er. Tänker på dig, din fina lilla familj o sänder massor med energi o kärlek. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ från Karin

  SvaraRadera
 4. Tänker ofta på dig Cathrine, läser din blogg.
  Känner så med dig och din familj. Det här är inte rättvist. Skickar styrkekramar till dig och din familj.
  Elisabeth Sparvhöksvägen <3

  SvaraRadera
 5. Har läst din blogg i någon månad nu, och vill bara säga att du verkar vara en stark och supermodig tjej. Fy tusan vad livet kan vara orättvist.. Att läsa en blogg som din får ens egna bekymmer som ibland känns stora att verka så minimala att de knappt finns. Man får sig en tankeställare, att ta vara på varje dag som den vore den sista. Ingen av oss vet vad som händer i morgon.. Kämpa på vackra du!!

  SvaraRadera
 6. All kärlek, värme, tröst och hopp till dig du finaste Cathrine och till dina allra finaste Stella och Stefan! <3<3<3<3<3<3

  SvaraRadera
 7. Jag tänker ofta på dig och tycker så fruktansvärt synd om dig. Vad otroligt orättvist...
  Jag blir sammtidigt så glad och tacksam för det jag har och du har hjälpt mig att uppskatta livet och min familj ännu mer.
  Tack och stor kram ❤

  SvaraRadera
 8. Ta hand om dig! Du är så stark och modig! Vilken toppen tjej du är. Kram Annika

  SvaraRadera
 9. Cathrine, kära du! Du är så tapper, klok och vacker. Du har en fantastisk humor som lyser igenom i din blogg.

  Stella kunde inte ha fått någon bättre mamma. Hon har den bästa av mammor och hon kunde inte vara mer älskad. Det fullkomligt lyser igenom i din text och dina bilder.

  Vad fint för Stella att läsa bloggen senare när hon blir större, och att se alla otroligt fina bilder på dig och er tillsammans! Och att få läsa om all glädje och fina stunder som ni delar och har delat. All kärlek. Att hon kan få läsa om din kamp, ditt mod, din klokhet och styrka i svåra stunder.

  Stella kommer, när den tiden är inne, att ha den allra finaste och vackraste ängeln som vakar över henne. Stefan likaså. Jag önskar er allt gott.

  SvaraRadera
 10. Åh, vad härligt att du är här/där och så vacker du är.

  Ja, man får verkligen en tankeställare över livet och det man uppskattar runtomkring sig när man läser dina blogginlägg. Mycket känns futtigt av sådant man tänkte var viktigt förr.

  Åh vad jag önskar att du ska få bli frisk igen. Att du ska få vara med din lilla familj och få se din dotter växa upp. Jag hoppas på mirakel och hoppet är det sista som försvinner sägs det ju. Om jag hade ett trollspö ...

  Tack för att du orkar skriva och berätta hur du har det. Kramar/Nina

  SvaraRadera
 11. Det var verkligen inte så här det skulle bli, inte på långa vägar. Det är så orättvist att du min finaste syster skulle bli drabbad. Fuck cancer! Vi kämpar vidare tillsammans och ger den här jäkla sjukdomen en rejäl fight!
  <3 Millan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill ju vara kvar här hos er! Visa hur glad och hur mycket jag uppskattar din/er hjälp! Ibland blir det inte riktigt rätt! Älskar dig min underbara syster! Är såå glad att jag har dig! Tack för allt!!! Många många kramar!! /din syster som kämpar in i det sista!

   Radera
  2. Och vi vill ju ha kvar dig här hos oss! Vi kämpar på och vad du än behöver säger du till. Jag älskar dig också syster yster och jag är så stolt över att ha en sån fantastisk lillasyster som du. Tack för att DU finns! Massor av styrkekramar från din storasyster <3

   Radera
 12. Det är fösta gången jag skriver men jag har följt dig på bloggen i ett år nu. Jag blir så berörd och imponerad av vilken styrka du besitter. Att du trots alla motgångar lyckas fokusera och vara så positiv, och uppmana andra att ta vara på livet! Du har en fin familj och du verkar vara en alldeles speciell stark kvinna. All styrka till dig och din familj.♥Margaretha W

  SvaraRadera
 13. Vad fina ni är, alla tre!

  /bloggläsare Lina

  SvaraRadera
 14. Tack för att du orkar skriva och berätta hur du mår. Det är starkt! Du finns i mina tankar varje dag. Kram Elisabet

  SvaraRadera
 15. Läser din blogg och har många gånger funderat över hur mycket kärlek det är runt Dig och 'de Dina'.
  Finns ett citat från Henry Drummond som liksom poppar upp i huvudet på mig när jag läser din blogg:
  ”You will find as you look back upon your life that the moments when you have truly lived are the moments when you have done things in the spirit of love”
  Många styrkekramar //Jenny

  SvaraRadera
 16. Jag minns dig från gymnasietiden då du var den populära och snygga tjejen, jag minns en speciell kjol som du brukade ha - Var det en lady soul? konstigt hur man minns detaljer.. Jag har också en dotter under året så jag känner en samhörighet med dig. Jag kollar din blogg flera gånger om dagen för att få lite hopp om att det vänder, detta är fan inte rättvist någonstans och jag tänker på dig och din familj flera gånger om dagen.. Jävla skitcancer..

  Kram Mickan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, helt galet men jag minns också den kjolen! Och någon typ blå lady soul hoodie ..haha. Många kramar!

   Radera
  2. Haha, ja den blåa hoodien men märket på huvan minns jag också :) På den tiden blängde man på alla snygga tjejer och deras märkeskläder. gud vad patetisk man var :)

   Radera
 17. Läser din blogg och tänker ofta på dig och din lilla familj. Så orättvist och hemskt livet kan vara. Stor kram Anna

  SvaraRadera
 18. Hej Cathrine, tänker och ber för er varje varje dag, många många gånger. Så fin du är på bilden, önskar dig och din familj många fina stunder framöver. Jag kämpar med dig här långt uppe i norr <3 kram!!
  Anna

  SvaraRadera
 19. Cathrine, jag har heller aldrig skrivit någon kommentar eller hälsning till dig, även om jag följt din blogg under snart ett år. Tack för allt att du väljer att dela med dig av.

  Det du skriver berör.
  Det du skriver ger mig som läsare en annan syn på livet.
  Det du skriver hjälper mig att sätta värde på vardagen.
  Det du skriver önskar jag att ingen ska behöva skriva.

  Livet är orättvist. Livet går inte att styra.
  Men du verkar ha en enorm kraft att försöka ta till vara på livet. Fylla varje sekund av meningsfullhet och upplevelse.

  Jag beundrar dig för det. Jag kommer alltid att minnas dig för det. Jag ska försöka göra detsamma, ta vara på varje sekund av mitt liv. Du har hjälpt mig och många andra att hitta guldkorn i den till synes grå vardagen. Du gör skillnad. Mer än du anar.

  Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar som man minns. Jag önskar dig ännu fler minnesvärda och lyckliga stunder. Jag önskar dig ett minnesvärt och rikt liv.

  Du ska veta att du har gett många "okända vänner" ett minnesvärt liv genom att vara den du är.
  Jag är en av dem.
  Tack.

  Stora styrkekramar,
  från en okänd vän i Småland

  SvaraRadera
 20. Hej Cathrine. Tänker på dig! Jag får ont i hjärtat. Önskar att jag eller någon kunde göra något så att allt blev bra igen. Känner dig inte, men jag bryr mig mycket ändå.
  Träffar många människor i mitt jobb som känner på rädsla och ångest, och säger ibland att "mod är att göra saker fast man är rädd". Jag måste säga att du är en mycket modig tjej.
  Vilken förebild för Stella, och för oss vuxna också. Man måste värdsätta det man har, och du har gjort mig mer uppmärksam på det.
  Du, Stefan, Stella och resten av din familj är mina tankar! Hoppas sommaren blir så fin den bara kan. Stor kram från Eleonor i Norge

  SvaraRadera
 21. Tack för att du orkar skriva om det här Cathrine. Vi känner inte varandra, men din blogg har hjälpt mig att förstå vad som faktiskt är viktigt här i livet. Ta hand om dig.

  - Peter

  SvaraRadera
 22. Fina Cathrine! Jag tänker på dig och hur orättvist det är att denna sjukdom har gett sig på dig. Fortsätt kämpa så som du gör, du är så otroligt stark! Många styrkekramar till dig och din familj <3 <3 <3 Hälsningar Annette K

  SvaraRadera
 23. Hej Cathrine! Läser ofta men har aldrig lämnat en kommentar efter mig. Jag vet inte om du minns mig men jag gick en klass under dig, först på bosvedjan och sen haga. Vi tränade även friidrott samtidigt och din syster har jag jobbat med på ica. Minns dig som en glad, sund och otroligt fin tjej. Tycker detta som ni drabbats av är fruktansvärt och önskar så att det fanns nått som kunde göra dig frisk igen. Beundrar verkligen ditt mod, din livsglädje och din ork att kunna fortsätta trots ett sånt besked. Min mamma drabbades också av cancer för några år sen, hon hade turen att bli frisk men man har verkligen fått en tankeställare vad fort allt kan förändras och att man ska ta vara på varje dag, precis som du skriver. Önskar din familj allt gott och att du får vara kvar här med dem länge till! Kram Matilda

  SvaraRadera
 24. Du är helt otrolig Cathrine! Jag förundras varje gång som jag läser din blogg och det gör jag varje dag sedan drygt ett år och blir väldigt orolig om du inte har skrivit något nytt på ett par dagar. Jag förlorade min fru för snart tre år sedan och hon var nästan lika tapper som du är. Om det kan läsa om du söker på "Fru Gredelins dillen". Livet är ju inte värt att leva om man inte har något att leva för och du har ju minst 2 personer att leva för.
  Kram
  Börje borje.odman@fastighetsbyran.se

  SvaraRadera
 25. Underbara du, så imponerad och stolt jag är över dig älskade vän! Du har ett hjärta av guld och en vackrare människa både inuti och utanpå får man leta efter! Saknar er redan! Puss puss och många styrkekramar ❤/Anna B

  SvaraRadera
 26. Du är så fantastiskt stark och en otrolig kämpe.
  Din lilla jättefina Stella som är en kopia av dej när du var liten kommer säkerligen att bli en super star i mycket positiv bemärkelse, med en sån mamma som du.
  Vilken historieberättelse du ger henne. Det är inte många
  barn som vet så mycket om sej själva eller sin mamma från den tiden när dom var så små. En fantastisk dokumentation.
  Jag läste idag det du skrev januari 2011, du hade tittat på Sofias änglar.... ja ingen vet vad morgondagen kommer med för överraskningar.
  En dag i framtiden och dit är det mycket mycket långt kommer du att bli en fantastisk skyddsängel.
  Mängder av styrkekramar till dej och din underbara familj.
  Ann-Britt och Roland K.

  SvaraRadera
 27. Cathrine
  Du är otrolig och att du samtidigt kan hålla humöret uppe trots alla motgångar. Stefan som också är så stark och en fantastisk man/pappa.
  Kämpa på, vi tänker på er hela tiden. Tilda hälsar så jäääääätttttte mycket

  Kram från din morbror Håkan

  SvaraRadera
 28. Kära, kära vad jag tänker på dig! Stor kram till dig och de dina!

  SvaraRadera
 29. Du är så fantastiskt stark, NI är starka. Jag tänker så mycket på dig och på er. Kramar

  SvaraRadera
 30. Cathrine, Jag kan inte med ord säga hur fantastisk du är, hur du orkar kämpa för att få finnas och vara världens bästa mamma och hustru för din fina familj. Stella kommer alltid att ha sin fantastiska mamma med sig i livet. Det kommer att ge henne styrka och kraft. Hoppas du får lite nya krafter som kommer att ge er mer tid tillsammans.

  SvaraRadera
 31. Tänker på dig och din fina man och underbara Stella varje dag... Du är så stark Cathrine, du ger så mycket av dig själv. Tack för att du får mig att stanna upp och vara innerligt tacksam för det jag har... Kämpa på fina du... vi är många som kämpar med dig... Kramar Petra

  SvaraRadera
 32. Älskar dig hjärtat. Försöker att stötta o hjälpa dig/ er så mycket vi bara kan. Jävla pisscancer, men vi ska kämpa o åter kämpa tillsammans även om det är du som tyvärr får dra det tyngsta lasset med alla denna smärta o skit som den för med sig. Tänk om vi kunde trolla. Ja återigen du är så otroligt stark o uthärdlig. Tusen millioner styrkekramar mamma o pappa

  SvaraRadera
 33. Du gör skillnad! Inte bara för din familj och dina vänner, utan även för oss okända läsare! Jag förstår att du inte vill ha den rollen, inte så här. Men jag vill ändå tacka! För att du delar med dig! Du är så viktig! Du vackra och modiga människa!

  Kram

  SvaraRadera
 34. Kära Cathrine! Tänker dagligen på dig och din lilla familj, hur du har det. Det du skriver berör mig ända in i hjärteroten, kloka kärleksfulla ord från en vacker otroligt stark kvinna med kämparglöd som inte är av denna värld. Önskar också att jag kunde trolla bort all skit som pisscancern för med sig. Efter att ha läst ditt senaste inlägg, har jag fått mig en riktig tankeställare stannat upp och tänkt till. Skickar massor med STYRKEKRAMAR till dig och din goa familj puss puss på Stella.

  Ingalil i Gävle

  SvaraRadera
 35. Fina Cathrine!

  Har suttit hela kvällen och läst igenom vart enda inlägg i din blogg!! Inte ett öga är torrt och hjärnan går på högvarv, fy fan vad livet är orättvist!!

  Sist jag såg dig gick vi båda på Hagaskolan, jag klassen över dig tillsammans med Anna Wiklander som vi båda umgicks mkt med.(Om du minns mig.) Det var ett par år sedan nu!!:) Att ikväll få en länk till din blogg och ta del av det vidriga som drabbas dig vart en REJÄL tankeställare om hur OTROLIGT skört livet är och hur tacksamma vi alla ska vara över det fina vi har runt om oss. Varför just du?! jag fattar ingenting!!

  Det finns hur mkt som helst man skulle kunna kommentera dina starka, kloka kämparinlägg med men samtidigt får jag inte ur mig några vettigt ord mer än att cancer är piss!!

  Jag hoppas du får mer krafter så du kan njuta av tiden tillsammans med din fina familj!!

  Var stark och kämpa Cathrine!

  Kramar Sara Killander
  (sara.killander84@gmail.com


  SvaraRadera
 36. Cathrine!

  Vi tänker så ofta på dig.
  Du är otroligt stark. En riktig kämpe.
  Skickar massor med styrkekramar till dig o
  din familj.

  Birgitta o Anders

  SvaraRadera
 37. Du/ni är så ofattbart starka och modiga i er omöjliga situation. Ta hand om er!

  SvaraRadera
 38. Om det finns något som kan kallas vardagshjältar så är det ni två. Man blir rörd och på samma gång djupt imponerad av den styrka och det mod som ni visar prov på.Världen skulle vara en bättre plats att bo på om det fanns flera av er sort. Man ler när man ser er dotter rena kopian av sin vackra mor. Var rädda om er

  Stefan.

  SvaraRadera
 39. Jag beundrar dig, vackra tjej. Som lyckas behålla sin glädje och mod trots allt svårt. Du är en riktig kämpe. Tack för att du delar med dig! Jag tänker på dig och din familj. Ha en underbar sommar. / Annelie

  SvaraRadera
 40. Hej Cathrine!
  Tänker på dig och din familj i massor.
  Du är så fin och jag tycker du är super.
  Kramar
  Fr Katarina
  I s-vall

  SvaraRadera
 41. Vännen, Jag mår så dåligt av att se att du har det så jobbigt! Blåsbort skiten från din lilla kropp, blir så arg!!! Tänker på dig många grr om dagen! Kämpa Gumman! Kram Paula Jonasson

  SvaraRadera
 42. Skickar omtanke och energi. Varma kramar

  SvaraRadera
 43. Kämpa kämpa fina Catherine, tänker på dig varje dag hoppas alla vi som kämpar med dig kan ge dig extra glöd och styrka! Du är så otroligt stark, kramar!
  Anna

  SvaraRadera
 44. Kära, älskade Cathrine, mitt barnbarn! Vilken kämpe, verklig kämpe Du är. I den situation Du befinner Dig är det otroligt hur Du orkar fightas som Du gör, men jag fattar ändå inte riktigt. Mina tårar flödar. Tack Stefan, Stella, Dina föräldrar och Din storasyster att Ni finns där så nära och har möjlighet till det. Styrkekramar och mycket energi från mormor

  SvaraRadera
 45. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  SvaraRadera
 46. Har läst din blogg ett tag men har tidigare inte kommenterat. Vill bara säga att jag tänker på dig och hoppas inget annat än att du får så mycket tid som möjligt att spendera med dina nära och kära! Livet är orättvist!Du verkar vara en så otroligt klok och fin person, det gör mig ont i hjärtat att livet är så som det ibland är, att vi vissa gånger står helt maktlösa, utan förmågan att förändra, välja en annan väg... Många kramar till dig

  SvaraRadera
 47. Jag beundras jättemkt över hur tapper du ändå har förmåga att vara i en sån här situation. Jag är född 83, nästan lika gamla och jag blir så tårögd över din situation! Du verkar vara en sån fin tjej med både dotter och man. Jag lovar dig, stefan och stella kommer att vaka över dig med från jorden till himlen, när den dagen kommer. Bara denna blogg kommer vara ett fint minne till stella från sin mamma. Jag, även om du inte känner mig skulle vilja hjälpa er!! Tänker så ofta på er! Stor kram! Emeli

  SvaraRadera
 48. STOR KRAM till DIG!!!

  SvaraRadera
 49. Jag vill skicka dej så mycket styrka det bara går,så att jävelskapet som härjar i din kropp försvinner. Vi är alla så oroliga för hur det går för dej. Jag tänker på dej så ofta. Du är en stor idol och beundransvärd förebild som finns i våra tankar. Kära du vad jag önskar dej och er allt gott, det bästa. Många kramar från mej Susanne ♡

  SvaraRadera
 50. Stor varm kram till dig och familjen!
  ❤❤❤
  /Maria H

  SvaraRadera
 51. På något sätt "hamnade" jag i just din blogg.....Den berörde mig så starkt! Du är åldersmässigt mellan mina barn och barnbarn.... Min bästis på äldre dar är en kvinna i min ålder. Hon arbetade på samma arbetsplats som mig. Tyvärr var det inte många år som arbetskamrater vi fick, men vi fick en vänskap för livet.
  Jag vill ge dig hopp!! För min bästis har nog drabbats av det mesta...infarkter, värden som är åt skogen, diabetes, tumörer på hypofysen och binjuren som iofs är goda men sätter allt i kroppen ur balans. För så där 3 år sen fick hon kronisk lungcancer ( innan hade hon haft bröstcancer) Det var förfärligt!! Hon är fortfarande inte frisk och kan som det ser ut idag inte bli det-men hon är så mycket bättre! Visst hon orkar inte allt som förr men visst åker vi iväg på olika saker vi gillar-utställningar, shoppar och bara umgås. Hon har fått nya barnbarn nu i vår och aldrig trodde jag för 3 år sen att hon skulle få uppleva det! Nu hoppas jag innerligt att du får gå i hennes "fotspår" och får må så mycket bättre i så många år!!

  Styrka och värme från mariab

  SvaraRadera
 52. Hej Cathrine!

  Du och din familj finns i våra tankar varje dag.
  Du är fantastisk som kämpar så.

  Kramar från oss!

  Björn och Susanne

  SvaraRadera
 53. Kram till er alla ...tänker mycket på er//L i Finland.

  SvaraRadera
 54. Jag känner inte dig men jag känner din man via studier och jobbet och jag vet hur ni kämpar dag för dag.... Jag beundrar den styrka ni båda har!
  Jag hoppas innerligt att ni orkar fortsätta ha den styrkan och kan njuta av dom fina dagarna vi har i sommar!
  Stella har en fantastisk mamma som alltid kommer finnas hos henne även om det inte kommer vara fysiskt.... ❤
  Många kramar och kraft till er!

  SvaraRadera
 55. Kära Cathrine hur är det med dej, jag blir så ängslig. Tänker på dej så ofta och försöker sätta mej in i din situation. Hoppas att du har det så bra det bara går ♡ kram från mej Susanne

  SvaraRadera
 56. Kära Cathrine, tänker på dig så ofta, hoppas du har det så bra som det bara går. STYRKEKRAMAR I MASSOR.
  Hälsar Ingalil i GÄvle

  SvaraRadera
 57. Catherine, ge oss ett tecken!!Hur mår du?Vi alla tänker på er.

  SvaraRadera
 58. Har läst ditt sista inlägg om och om igen. Vilken kvinna du är! Är själv småbarnsmor och är rädd att jag skulle gräva ner mig i självömkan i din situation. Jag beundrar dig. (Emelie, okänd läsare från Sundsvall)

  SvaraRadera
 59. Läste din blogg från början inatt, grät & fylldes av den djupaste beundran, du är en helt fantastisk människa, så positiv & varm, omtänksam om andra trots att du går igenom ett h-vete själv. Jag har tänkt på dig massor idag & hoppas att du kan ta till dig & känna all posivitet från människor som lämnar sina kommentarer här, jag tror verkligen att du är en mycket speciell människa. Läste som sagt bloggen från början, du är samma person nu som då, vacker både inombords & utanpå. Mina varmaste hälsningar till dig, fy farao vad livet är hemskt & oförståeligt ibland, sådana som du behövs på denna jord, det är inte rättvist nånstans..Kramar L

  SvaraRadera
 60. Hur mår du?❤

  SvaraRadera
 61. Finaste Cathrine!
  Jag jobbar med din fina systeryster och jag kan inte låta bli att lägga in några stärkande ord och värmande tankar till dig. Det går inte med ord beskriva vad du går igenom och att du dessutom delar med dig av allt kring både positiva som negativa tankar/känslor, som gör allt så mycket starkare. Du är en kämpe av sällan skådat slag, och tänk vilken drivkraft du symboliserar med din blogg. Du är absolut en kämpe. Många med mig håller alla tummar och tossingar för att det ska gå framåt nu, för det är du verkligen värd. Varmaste kramar och tankar till dig och din fina familj. /Kerstin

  SvaraRadera
 62. hur mår du? vill gärna veta hur det går för dig. massa kramar

  SvaraRadera
 63. Kära fina.
  Blir så imponerad av dig. Kanske lever du livet till fullo just nu såsom ingen frisk människa någonsin gör. Hoppas du inte tar illa upp, men jag vill tipsa om en blogg med en kvinna i samma situation som dig: www.taxilandet.com

  må gott i sommaren.

  SvaraRadera
 64. Kära Cathrine!
  kära kära Carthrine, var skall jag börja.
  Jag kan börja med att berätta att jag just nu sitter på ett av mina nattpass som sjuksköterska på sahlgrenska i göteborg (om du undrar över klockslaget inlägget skrevs)och stryckläst din blogg ända tills nu. Jag satt och var inne på ung cancers hemsida, där jag brukar klicka mig runt och utforska vad som händer inom den organisationen eftersom jag själv är väldigt insatt i ämnet, då min bästa vän Peter gick bort för snart ett år sedan. En stor sorg och saknad som kommer följa mig i resten av mitt liv. Men också en stor tacksamhet för att jag fick lära känna, följa honom under hela den tiden vi fick känna varandra samt under hans resa i cancersvulstens fotspår.

  Jag satt som sagt på ung cancers hemsida och klickade mig runt och läste lite medlemsberättelser, och när jag slutligen hade gått igenom dessa beslutade jag mig för att söka efter en blogg om just ung cancer..och vipps hittade jag dig. Och jag skall säga dig, jag har sedan exakt kl 01.06 suttit och sträckläst igenom hela din blogg från några få innlägg innan du blev sjuk och sedan din resterande resa.

  Jag har ståpäls på hela kroppen och jag är rörd av all den kärlek du lyckas förmedla genom dina ord du skriver med på bloggen.
  Livet är inte lätt, det är sjukt tufft oavsett om man själv är drabbad av just en cancer sjukdom, om man har en nära anhörig,vän, kollega mmm som är drabbbad eller om man bara står brevid som just nu jag gör som inte känner dig och får läsa din berättelse, din historia. Men jag kan se att du är en fighter. En otrolig fighter, som försöker sträva igenom dagarna med bravur, ett jävla anama och ett enormt stort hjärta.

  Ne mitt hjärta är med dig, och kommer nu att följa din resa och hålla din hand i min under resans gång i mina tankar.

  Man skall aldrig glömma att man har murar runt sig av vänner, släkt familj mm som är redo att stå pall för dig i vilket ögonblick du än må vara i. Glöm aldrig att du inte är ensam.

  Styrke kramar till dig och kämpa på!!

  Med vänliga hälsningar My!

  SvaraRadera
 65. Hej!
  Jag hittade din blogg idag och har sträckläst den. Hjärtat blir varmt av att läsa om din kärlek till lilla Stella, din make och övrig familj. Hjärtat gråter över den situation du befinner dig i.
  Jag är mycket äldre än dig,,, jag har barn i din ålder. Och jag förstår att du verkligen är livrädd över vad som händer med dig. Jag är inte religiös, men jag är övertygad om att vi lever fler liv än ett enda. Varje liv har en mening oavsett om det är långt eller kort, oavsett hur orättvist det än kan verka när man inte känner sig redo att lämna den här tillvaron. Vad jag vill säga är att du har gett liv åt lilla Stella, det största man kan göra och att du kommer att kunna vaka över henne även om du inte kan vara fysiskt nära. Och ni kommer att ses igen. Det är min fasta övertygelse. Kanske kan dessa tankar vara till nån tröst. Kanske tror du inte alls som jag och då kan du avfärda detta som skitsnack från en tokig kärring bara. Hoppas du får vara i nuet ännu en tid och ge och få kärlek tilloch från dina nära och kära. Styrka till dig! Eva

  SvaraRadera
 66. Finaste Cathrine! När ovissheten ger sig till känna måste vi bloggbesökare tillsammans fatta våra händer, hålla dem hårt - hålla ett fast grepp om dig Cathrine, som är värd all tid i världen. Våra tankar och känslor om dig och din familj är så naturligt nära och vi som läser dina fina/känslosamma inlägg har alla våra tankar hos dig. Vi kämpar tillsammans med dig. Så nu skickar vi på dig en massa styrkekramar - allihopa.

  SvaraRadera
 67. Kära Cathrine! Jag tänker mycket på Dig! Jag vet att Du har det svårt, jättesvårt just nu. Av tidigare kommentarer förstår Du att vi är oerhört många som kämpar med Dig. Vi fösöker föra över kraft och styrka så att Du orkar kämpa vidare. Du är ju en verklig kämpe.
  Cathrine, jag får många bilder via mail på lilla Stella och även på Dig kämpande Cathrine. Stella är så lik Dig då Du var i hennes ålder. I september blir hon två år. Imse vimse spindel gillar Stella. Lilla Stella måste vara som som vitaminer för dig. Försök ta åt Dig det mesta av det. Stefan kämpar mycket med Dig precis som Din familj som är hos Dig. Precis som föregående skrev, vi förenar oss alla i styrkekramar till Dig.
  Styrka och kärlek till Dig Cathrine / mormor ,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sänder ytterligare styrka tillsammans med dina andra bloggläsare då jag vet att du har det väldigt svårt nu Cathrine... Stefan kämpar så tillsammans med dig och försöker hålla vardagen flytande för er och Stella för att ni ska kunna ha det så behagligt det går nu... Vi är många som tänker på er och sänder styrka varje dag... ❤

   Radera
 68. Tänker ofta på dig Cathrine. Du är en kämpe utan dess like. Hoppas dina dagar är fyllda av mys och kärlek och att du slipper allt som har med smärta att göra.
  All styrka och värme till dig.
  Stor kram från Jenny i Malmö.

  SvaraRadera
 69. Usch.. Låter inget vidare nu :-(. Tänker på dig! / en bloggläsare, Anna

  SvaraRadera
 70. Hoppas att det finns någon liten ljusning för dig, familjen är viktig o dina närmsta vänner nu när det verkar vara ett sämre tillstånd.

  SvaraRadera
 71. Hej fina du!

  Jag tänker på dig och är med dig.
  Sänder styrka till dig och din fina familj.

  Hälsningar
  Katarina
  i s-vall

  SvaraRadera
 72. Kära Cathrine, tänker ofta på dig och är med dig, förstår att du inte har det så lätt nu.Skickar STYRKEKRAMAR till dig och dina nära och kära.

  Hälsar
  Ingalil i Gävle

  SvaraRadera
 73. Så intressant blogg! Sträckläst hela bloggen, och du är så fantastisk stark. Du har verkligen inspirerat mig och fått mig att tänka att verkligen vara glad över det man har - varenda dag. För som jag läst några gånger, det kan vända så jäkla snabbt så man knappt anar det. Dina blogginlägg är så rörande, men så fina och man inser hur mycket man ska vara tacksam för att man är frisk! Tycker så synd om dig att få leva med denna ångest, dag ut och dag in - att inte veta hur framtiden ser ut. Alla styrkekramar till dig i hela världen! Krya på dig!!!

  SvaraRadera
 74. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  SvaraRadera
 75. Mitt hjärta värker för dig..

  SvaraRadera
 76. Jag tänker på dig, du vackra tjej, som verkar ha ett sådant gott hjärta! Jag önskar verkligen att jag hade känt dig, för du verkar vara en människa av den finaste sorten!

  Jag önskar dig frid - och detsamma till din man och dotter. Du kommer alltid att finnas med dem i deras liv, som den vackraste ängeln. Stella kan läsa din blogg när hon blir tillräckligt gammal och se vilken superfin mor hon hade (i livet) och har (som änglamamma).

  Önskar dig ett Mirakel! <3

  //Monika (som du inte känner)

  SvaraRadera
 77. Cathrine! Tänker så mycket på dig och din familj! Mins tankar och böner är med er. Kram

  SvaraRadera
 78. Cathrine! Jag har tänkt skriva här flera gånger, men det känns så fånigt, ord räcker inte till. Jag lärde "känna" dig när vi dejtade samma kille, Daniel Johansson, och även om du var min "rival" så gillade jag dig ändå. Senare träffades vi på några fester via Lina Andersson eller Emma Nordin och jag fick då bekräftat att du var den trevliga och snälla tjej som jag trott. Det gör så ont i mig att läsa vad du går igenom. Du är en verklig kämpe och jag hoppas att du får lång tid kvar här med din fina familj och dina vänner.
  Du verkar ha ett hjärta av guld och din fina Stella kommer vara stolt över att just du var hennes mamma.
  Det är otroligt att du orkar dela med dig av din vardag, mitt i allt det jobbiga, men det blir ett fantastiskt fint minne för din dotter att ha kvar och kunna läsa.
  Du får många att stanna upp i vardagen och vara tacksamma för det de har och verkligen ta till vara på varje dag i livet.
  All styrka och kärlek skickar jag till dig!
  /Maria

  SvaraRadera
 79. Du är fantastisk! Kram från Caroline

  SvaraRadera
 80. Jaa du är helt fantastisk. Jag tänker så himla mycket på dej och jag avskyr det du och ni får lov att gå igenom. Många många kramar från mej Susanne

  SvaraRadera
 81. Jag tänker ofta på dig:)
  Kram Monika

  SvaraRadera
 82. Tittar in varje dag och undrar hur det är med dig! Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 83. Önskar SÅ av hela mitt hjärta att jag kunde hjälpa.... <3
  /Katrin

  SvaraRadera
 84. Fina Cathrine, ord räcker inte för att beskriva det helvete du måste gå igenom. Detta är ingen människa värd, allra helst du. Jag tänker på dig och hoppas på mirakel. För mig är du den starka glada galna Cathrine och det är helt ofattbart att den jävla skitcancern ska få ta din kropp ifrån dig, men den kan aldrig ta Cathrine. Fuck cancer. Du kommer alltid vara samma underbara tjej. Stor stor kram //Sara Nyhlén

  SvaraRadera
 85. Styrkekram till dig! /Lina

  SvaraRadera
 86. Även fast jag inte alls känner dig går jag ändå in på din blogg flera gånger om dagen med hopp om att läsa ett nytt inlägg från dig.

  Livet är så orättvist och jag tänker mycket på dig och din situation.
  Du och din familj är riktiga kämpare som jag verkligen ser upp till.

  Styrkekram!
  Anette

  SvaraRadera
 87. Jag gör samma som Anette i kommentaren ovan - tittar in här flera ggr. om dagen fast att inte jag heller känner dig IRL. Undrar oroligt hur du har det Cathrine.

  Samtidigt som jag önskar få se ett livstecken i din blogg från dig är jag lite rädd för att läsa vad nästa inlägg kan komma att handla om. Vill ju helst, som alla andra läsare, att det ska handla om att du mår bättre och bättre.

  Många tankar och all min respekt till dig, vackra människa, och din familj från Nina.

  SvaraRadera
 88. Tänker på dig oerhört mycket älskade vän! Du ska veta att jag skulle göra allt för dig om det bara gick!! Hoppas att du inte känner någon smärta eller ångest!! Kramar i massor från Paula

  SvaraRadera
 89. Hittade till bloggen för bara några dagar sedan genom en kommentar i "Vimmelmammans" blogg. Blev väldigt berörd av din fina sida och trots att det ser mörkt ut önskar jag allt gott för dig och din familj. Förstår att det är illa nu men vi är många här som håller dina händer och vill vara ditt stöd.

  Massor av kramar till dig, krigarprinsessa!

  SvaraRadera
 90. Cathrine
  Jag är in på din blogg varje dag och det gör ont i hela kroppen när jag läser vad du och din lilla fina familj går igenom. 
  Jag minns när du kom till oss i butiken som en "Tuff Brud i Lyxförpackning" med glädje och bus, för ca 11 år sen. Det är du fortfarande, men nu tillägger jag också modig. Modig, att leva fullt ut, fast du måste ha ett helvete med smärta och ångest. Orden räcker inte.....det är bara så fruktansvärt orättvist. 
  Jag har film ifrån Högbo Bruk, om du vill ha den, så skickar jag den till dig. 
  En stor försiktig kram vill jag ge dig Cathrine. 
  Marie Brandin (din gamla chef och arb.kamrat)

  SvaraRadera
 91. Cathrine. Nu var din väg på jorden slut, men ett sista stort tack vill jag ge Dig för allt du gett mig. Allt som du gett oss alla som följt din resa. I våra hjärtan finns du kvar.

  SvaraRadera
 92. Vila i frid! Mina tankar går till familjen och fram för allt till Stella <3

  SvaraRadera
 93. Vila i frid! Tankarna går till dig och din familj <3

  SvaraRadera
 94. vila i frid fina

  SvaraRadera
 95. Vila i frid ♥

  SvaraRadera
 96. Vila i frid, fina Du. <3

  SvaraRadera
 97. Vad tragiskt att det gick så fort i slutet.

  Men vila i frid!

  Skickar styrkekramar till dina närmaste.

  SvaraRadera
 98. Vila i frid älskade vän! <3

  lisa

  SvaraRadera
 99. Så tragiskt men skönt för dej att slippa smärta och ångest.
  Vila i Frid fina du

  Massa kramar och styrka till Stefan och Stella

  SvaraRadera
 100. Vad skönt för dig att slippa lidande och vila i frid..

  SvaraRadera
 101. Minns dig så väl, sommaren på avd 38.
  All styrka och kärlek till Stefan och Stella!
  Vila frid!
  / Sjuksköterska som följt din blogg

  SvaraRadera
 102. Älskade vän, vi ses igen i Nangijala<3

  SvaraRadera
 103. Vila i frid fina du. Du är En vacker ängel nu som vakar över dina nära o kära, allra mest på lilla söta Stella. ♥ all styrka till familjen!

  SvaraRadera
 104. Sov gott Cathrine.
  Mina tankar går till Stella, Stefan, Kurt, mamma och syster.
  Marie

  SvaraRadera
 105. :(
  När hende detta? :(
  Kram till alla....

  SvaraRadera
 106. Vila i frid Cathrine ❤❤❤

  SvaraRadera
 107. Jag hittade din blogg alldeles nyligen,,, för bara några dagar sedan. Dina ord och ditt öde berörde mig djupt.
  Av kommentarerna ovan förstår jag att du nu lämnat denna världen och vandrat vidare till ljuset på andra sidan.
  Mitt djupaste deltagande till din dotter, make, föräldrar, syskon och övriga anhöriga. Jag har förstått att du var djupt älskad av många.
  Styrka och varma tankar till Er som nu är kvar här utan Cathrine.
  Jag är djupt tacksam över att jag fick ta del av hennes ord här.
  E

  SvaraRadera
 108. Vila i frid, finaste ♥ Cathrine ♥

  All styrka till Cathrines familj och anhöriga.

  SvaraRadera
 109. Nu är smärtan borta.
  Du kämpade allt du kunde.
  Vila i frid♥

  SvaraRadera
 110. Himlen är nu en ängel rikare... Sov Gott fina Cathrine. Tack för att vi fått följa din resa. Mina tankar går nu till Stefan, Stella och övrig släkt. Styrkekramar till er i denna svåra stund. <3

  SvaraRadera
 111. Vila i frid du underbara Cathrine. Tack för din fina blogg. Jag kommer aldrig att glömma dej. Mina tankar går nu till de dina, jag blir så ledsen att det blev så här. Många kramar till er som är kvar från mej Susanne

  SvaraRadera
 112. Vila i frid vackra du ❤

  SvaraRadera
 113. Vila i frid fina, fina Cathrine ♥

  SvaraRadera
 114. Jag som så innerligt hoppades att du fannns där ett bra tag till. Fina DU, livsöden som ditt berör och får oss att känna vad som betyder och är värdefullt i livet. TACK!!! Hoppas du har frid och vakar över dina nära och kära med dina änglavingar. Stella som har en så fin mamma och pappa. Elisabeth

  SvaraRadera
 115. Sov gott min fina älskade vän, en kämpe in i det sista. Du fattas mig <3

  SvaraRadera
 116. Hoppas också du slapp lida mot ditt slut och att du inte var rädd. Jag som många andra bloggläsare har tänkt att din frånvaro på nätet berodde på att du levde i nuet och att du jade det bra efter omständigheterna. Inte trodde bi att vi inte skulle få dela din vardag mer. Kärlek till dig från en mamma till Stella till en annan. Vila i frid!:

  SvaraRadera
 117. Sov gott Cathrine.
  Våra tankar går till dina nära och kära. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan.
  Gerd och Mats i Njurunda

  SvaraRadera
 118. Trots att det var ett tag sedan vi pratade har du den senaste tiden funnits i mina tankar. Du var en fin vän som jag för alltid kommer att minnas. Mina tankar går till din familj, vila i frid min vän.
  Anders J

  SvaraRadera
 119. Vila i frid älskade Cathrine, jag kommer alltid minnas dig och allt roligt vi haft tillsammans. Nu slipper du lida mer. Mina tankar går till dina nära och kära. Du var och förblir fantastisk <3

  SvaraRadera
 120. vila i frid..Du kommer alltid att finnas hos oss...
  Familjen Hedberg/Halvars

  SvaraRadera
 121. Jag saknar dig. Jag saknar dig min vän. Jag sa, jag saknar dig. Vi ses på andra sidan, med tills dess kommer jag sakna dig. Saknar dig min vän. Tills vi ses igen - älskar dig!

  SvaraRadera
 122. Vila i frid kära underbara modiga Cathrine! Mina tankar går till din familj, nära och kära!
  Du kommer alltid att finnas kvar hos oss! Kram Annika

  SvaraRadera
 123. Vila i frid, kära Cathrine.Vi kände inte varandra personligen men jag är tacksam över att jag fick följa dig via bloggen du starka vackra kvinna. Kommer att sakna dina fina och tänkvärda ord. Himlen kommer att få en ljuvlig ängel, som kommer att vaka över nära och kära för all evig tid. Du kommer alltid att finnas i mina tankar. Mina tankar går till din familj. STYRKEKRAMAR Ingalil i Gävle

  SvaraRadera
 124. Vilka fina sista rader du fick skriva iaf Cathrine. Vila i frid nu! Mina tankar går till Stefan och Stella!

  SvaraRadera
 125. Vila i frid vackra ängel

  SvaraRadera
 126. Vila i frid Cathrine. Mina tankar går till din fina familj och andra nära. Livet är så orättvist! Annelie

  SvaraRadera
 127. Åh usch jag befarade att detta var anledningen till det långa blogguppehållet. Fan att jag hade rätt.

  Vila i frid med dina vingar bland molnen, och följ din fina familj där uppifrån himmelen!

  Skänker även en stor styrkekram till dina nära.

  SvaraRadera
 128. Blir så ledsen, jävla skitsjukdom! Kramar

  SvaraRadera
 129. Mina tankar till Stefan och Stella, nu är kampen över och smärtan och ångesten har fått ge vika .Vila i frid fina Chatrine.

  Stefan.

  SvaraRadera
 130. Neeej... så ledsen jag blir nu... Jag kommer att sakna dig och din blogg... Du skrev så starkt och så positivt. Den har gett mig så mycket... Fina Cathrine... jag kommer att minnas och tänka på dig mycket! Stefan och Stella har nu den finaste av skyddsänglar... Fortsätt sprida glädje där uppe bland molnen fina du... Vila i frid... Kramar Petra

  SvaraRadera
 131. <3 Vila i frid, tänker på dig och dina anhöriga. Varmaste kramar från Anna<3

  SvaraRadera
 132. Fuck canser! Varför?

  SvaraRadera
 133. Åh ... gör riktigt ont att läsa. Ledsen.
  Ska alltid minnas dig.
  Tack för dina ödmjuka texter.

  Du vackra Cathrine - Den vackraste ängel.
  Sov i ro du fina.

  Mina tankar går till Stella och hennes pappa samt din familj, anhöriga och vänner.
  Nina

  SvaraRadera
 134. Vila i frid vackra du! <3

  SvaraRadera
 135. Vila i frid fina Cathrine! Jag är så glad att jag fick träffa en sån stark människa som du. Du är en riktig krigare och verklig kämpe! Fuck cancer!! Kram Tessan

  SvaraRadera
 136. Vila i frid. Ska alltid minnas dig.

  SvaraRadera
 137. Åh nej...det ante mig att frånvaron på bloggen var illavarslande...har följt din blogg en tid och beundrat din styrka, ditt mod och dina kloka ord. Känner dig inte personligen men förstår att en fantastisk mamma, fru, dotter och vän nu är saknad av väldigt många...mina tankar är med er.

  SvaraRadera
 138. Sov gott nu, du finaste av änglar. Jag är för evigt tacksam för dina ord. Vi har aldrig träffats och ändå har du gett mig så mycket. TACK

  SvaraRadera
 139. Så tragiskt! Du fina som berörde mig så mycket med dina ord❤Stefan och Stella❤KRAM

  SvaraRadera
 140. Vila i frid fina, modiga Cathrine <3. Kramar <3

  SvaraRadera
 141. Cathrine, tack för alla fina minnen, tack för alla härliga skratt, tack för alla livliga diskussioner, goda middagar och oförglömliga ögonblick. Tack för att vi fick lära känna dig och Stefan och vara era vänner. Våra tankar är hos Stefan, Stella och dina nära och kära. Vila i frid underbara du. Med all vår kärlek.
  Annie, Johan och Lovisa.

  SvaraRadera
 142. Vila i frid Cathrine. Finns inga ord när en sån fin människa lämnar jorde livet..tankarna går till Stella och Stefan och alla runt omkring..fina ängeln<3/Madde

  SvaraRadera
 143. Det finns inte ord. Alla våra tankar är hos din familj just nu. Så tapper Cathrine, tack för att du delat, upplyst och kämpat. Det gör skillnad för så många.

  SvaraRadera
 144. Det gick så fort på slutet fick jag känslan av, även om du försämrats under lång tid. Men tror det kändes som det gick fort för att du var så positiv och stark in i det sista. Du levde livet och hade humorn kvar in i det sista. Du var en fantastisk människa som fick lämna jordelivet Alldeles för tidigt och nu har himlen fått den finaste ängeln <3
  Vila i frid nu fina Cathrine, vet att du vakar över din fina familj där uppifrån. Kommer aldrig glömma dig.

  SvaraRadera
 145. Sov Gott Cathrine

  All styrka till Stefan,Stella och övrig släkt/Bitte

  SvaraRadera
 146. Kära Cathrine! Kampen är slut! Vi visste att tiden var begränsad men inte så kort! Du kämpade verkligen tappert och vi alla hoppades, hoppades något annat. Stefan, Stella, Kurt, Carina och Camilla, NI de närmaste har alla gjort ert yttersta men -----. Trots att vi alla var medvetna om vad som komma skulle så är förlusten oerhört smärtsam. Alla vi kommer att minnas Dig Cathrine som den glada positiva, kämpande tjejen. Många fler epitet kan läggas till, jag kan inte räkna upp dem alla). Vila så gott i frid, kram mormor
  Du har gett oss så mycket! Vi har fått oss en tankeställare.

  SvaraRadera
 147. Älskade vän! Du fattas mig.
  Alltid saknad, aldrig glömd <3
  Allt är så orättvist, men du kämpade på som ingen annan du starka vän, fru, mamma! Tills vi ses igen. Tack för allt.

  SvaraRadera
 148. Vila i frid fina Cathrine!
  Hoppas att lite av lugn och att du slapp smärtan in i det sista. Jag beundrades så mycket av ditt sätt att tänka o hur du handskades med det sorgliga. Och vilken otroligt snygg tjej du var! Mina tankar går till din man Stefan och dotter Stella. Kram Emeli

  SvaraRadera
 149. Vila i frid fina Cathrine! <3 All styrka till din familj! <3 Blir så arg vad livet många gånger är orättvist! Stella har nu en av himlens vackraste änglar för alltid vakande över sig!

  SvaraRadera
 150. Mina tankar går nu till din familj. Till Stella och Stefan! Vila i frid Cathrine! Jon

  SvaraRadera
 151. Men en stor klump i magen ser jag att det har kommit in över 70 kommentarer under natten/morgonen, jag visste vad som hade hänt men ändå svårt att förstå. Detta är overkligt även för mig som inte kände henne så jag vill och kan inte föreställa mig hur det är för er runt om henne.

  Denna dikt (Lite omgjord) lästes i aulan på Hedbergska vid Nathalies tragiska bortgång. Jag vet att du var närvarande då och jag tycker att det passar bra nu också.

  En stor smärta det kände vi alla
  Många tårar jag känner dom falla
  Du som alltid har haft en stor plats i våra hjärtan
  men nu finns också den där hemska smärtan
  Cathrine, vår kära vän vi trodde aldrig att vi skulle le igen
  ditt varma och goa hjärta, jag har aldrig känt en sådan smärta
  alla dör ju någon gång men varför är det så?
  Snälla Gud, hon var ju så ung varför lät du henne gå?
  Det är en sak som jag aldrig kommer att förstå

  SvaraRadera
 152. Fina Cathrine! Jag beundrar hur du kämpade in i det sista och under hela resans gång ändå behöll modet uppe. Fast jag inte känner dig har jag tänkt på dig och din familj mycket och hur tragiskt det är att er fina familj blev drabbade av detta. Så orättvist!! Mina tankar är nu med Stefan och Stella och jag hoppas att de får all tänkbar hjälp och stöd att orka gå vidare i denna svåra stund. Vila i frid Cathrine! //Stefan

  SvaraRadera
 153. stjärnorna lyste i isen på sjön, som en spegel var himmelen i den, uppochnedvänd och som en lockande dröm om vila och att upphäva tiden. Under isen ligger himlen från botten lovar stjärnorna dig frid <3

  Vila i frid fina underbara vän. Jag tror vi möts igen. Vaka över oss...

  KRAMAR: Tobbe, Hanna och William

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så otroligt fint. Vila i frid Cathrine du fattas oss. Även oss som aldrig träffat dig. Kärlek från Karin ♥♥♥

   Radera
 154. Vila i frid fina Cathrine. Jag beundrar dig! Så stark så vacker! Du spred så mycket glädje. Minns vilket energiknippe du var. Kommer aldrig att glömma dig! Tankarna går till din fina familj. Kram Ingela

  SvaraRadera
 155. Cathrine! Jag kommer aldrig glömma glädjen, när vi som små barn lekte i sommarvärmen. Du gav mig minnen som jag alltid kommer bära med mig. Vi kommer alltid tänka på dig.

  Vila i frid fina vän

  SvaraRadera
 156. Vila ifrid fina Catherine <3

  SvaraRadera
 157. Vila i frid fina du!
  Kram Emelie

  SvaraRadera
 158. Vila i frid. Styrka och kraft för dagen till Stefan o Stella. / B-M I

  SvaraRadera
 159. Vila i frid fantastiska du. Jag önskade så att det här inte var anledningen till att du inte skrivit på länge. Du känner mig inte men ändå har du satt tydliga spår i mitt liv. Tack! Mina tankar är hos dina nära och kära, Stefan som jag gick i skolan med och din underbara fina lilla Stella som nu har världens härligaste skyddsängel! /En Emelie

  SvaraRadera
 160. Sov gott lilla hjärtat!

  SvaraRadera
 161. Vila i frid du fantastiska människa. Tankarna går till din familj.

  SvaraRadera
 162. Vila i frid!
  Alla mina tankar till Stefan och Stella och övriga familjen!

  SvaraRadera
 163. Sov gott Cathrine.

  Våra tankar går till er
  Stefan. Stella. Kurt. Carina o Camilla
  i denna svåra stund.

  Anders. Birgitta. Ulrika o Jeanette

  SvaraRadera
 164. Vila i frid, vackra och goda Cathrine!

  Styrkekramar till lilla Stella, Stefan och Cathrines övriga familj och släkt!

  //Monika

  SvaraRadera
 165. Vila i frid<3

  Du är en fantastisk förebild, som du har kämpat mot denna hemska sjukdom.

  <3

  SvaraRadera
 166. Vila i frid Cathrine!

  Nu till andra sidan Du rest.
  Utan smärta kan Du vaka över din kära familj.

  Stefan, Stella, Kurt, Carina och Camilla.

  Styrkekramar från oss

  Björn, Susanne, Fredrik och Jenny  SvaraRadera
 167. Vila i frid Cathrine. Styrkekramar till familjen...

  SvaraRadera
 168. Chatrine, jag kände dig inte men ditt öde berör mig djupt. Tack för att du delat med dig av din kamp, styrka och livsglädje, jag kommer alltid bära med mig dina kloka ord. Vila i frid. /Lotta

  SvaraRadera
 169. Underbara goa Cathrine! Känns ofattbart och så orättvist. Min fina kusin. Världens goaste dotter Stella har ni. Jag tänker tillbaka på alla roliga somrar med silverpilen och stunderna i farmor/mormors hus. Vila i frid fina du! Kram Linnea

  SvaraRadera
 170. Vila i frid Cathrine och måtte dina nära finna styrka!

  SvaraRadera
 171. Vila i frid Catta! //J

  SvaraRadera
 172. Nej fy vad ont det gör. Har läst din blogg länge och skulle titta in och såg kommentarerna. Kan inte fatta att du inte skriver mera. Du orkade vara så glad och positiv trots sjukdomen. Nu behöver du i alla fall inte mera lida....<3

  SvaraRadera
 173. Vackra ängel hoppas att du har det bra var du än är. Vi saknar dig!

  Det har gått en vecka nu sen du togs ifrån oss och det känns fortfarande helt ofattbart att vi inte kommer få träffa dig mer... Det är svårt att ta in, omöjligt att acceptera och fruktansvärt plågsamt på alla sätt och vis. Du fattas oss och tomheten efter dig går inte att beskriva med ord... Du är den största kämpe jag någonsin mött och alla är så stolta över dig Cathrine!

  Cathrine, du har lärt mig så mycket! Du har fått mig att värdesätta mitt liv på ett helt annat sätt än jag kanske tidigare har gjort. Du har fått mig att vara rädd om det jag har och om andra. Jag har sagt till dig flera gånger att du är den mest beundransvärda människa jag någonsin mött och du har gjort starkare intryck på mig än någon annan någonsin har gjort (och någonsin kommer att göra). Tack Cathrine för att jag fick lära känna dig, även om det blev alldeles för kort, tack för att du alltid var så snäll mot mig och tack för att du blev en del av vår familj! Jag är så tacksam och kommer vara det så länge jag lever. Jag har aldrig träffat någon som Dig och jag kommer sakna dig resten av mitt liv...

  Vila i frid vackra, underbara du. Jag ska göra allt jag kan för att hjälpa Stefan och Stella, det lovar jag dig. Det är ett löfte jag aldrig sviker!

  Jag älskar dig Katten och jag glömmer dig aldrig! <3

  Kramar till dig himlens vackraste ängel.
  /Marie.

  SvaraRadera
 174. Tänker på er alla idag och tänder ett ljus!

  hälsningar
  katarina
  i s-vall

  SvaraRadera