onsdag 20 juni 2012

Det gick inte...

Det blev inga ögonfransar idag... Mina är alldeles för tunna. Det lossnade på en gång. Sååå tråkigt!! Jag hade verkligen sett fram emot att få ögonfransar igen...

7 kommentarer:

  1. J-kla skit då!!! Men nästa gång bejbi då ru!!! Puss och god natt, tänker på dig!

    SvaraRadera
  2. Oooo vad jag skulle vilja övertyga dig om att DU ÄR VACKER som du är!!! Jag menar inte köra över DIN känsla av förlusten av ögonfransar. Såå hemskt att mista sin hår identitet!! Men kom ihåg DU ÄR ÄLSKAD av make, dotter, föräldrar, syskon, kompisar MED eller UTAN hår och ögonfransar!! DU är DU och DU är en underbar kämpe.
    Kanske är det så i ditt liv att inget blir som förr - men det kan bli otroligt bra ändå!!
    Jag önskar dig allt gott och vill skänka dig stor kämpar ork NU!!
    /Elisabeth U:a "bloggläsare"

    SvaraRadera
  3. Nej, vad tråkigt!! Du får ge det några veckor till så kanske det går bättre.
    Åker ni hem i midsommar eller blir ni i Uppsala?
    Kramar!!

    SvaraRadera
  4. Va tråkigt vännen! Får hoppas att de växter på sig lite så kanske det går om ett tag! Hoppas att ni får en bra helg och midsommar nu så hörs vi om söndag. :)
    Puss & kramar från mig!

    SvaraRadera
  5. Hej!! Har du testat revitalash ögonfransserum? Det får fransarna att växa ut snabbare och bli längre naturligt. Kostar en slant men inte mer än en ögonfransförlängning! Vet att det var en läkare som tog fram det verksamma medlet till sin cancersjuka fru för att hennes ögonfransar skulle växa ut igen. Lycka till oavsett vad!

    Kram/ny läsare

    SvaraRadera
  6. Ny läsare: Jag har faktiskt köpt ett ögonfransserum, men av märket Neulash. :-) Får hoppas på det och ev göra ögonfransförlängning sen, eller så behöver jag inte. :-) Tack för tipset i alla fall! Kram! /Cathrine

    SvaraRadera
  7. Hej gumman, jag har haft Neu lash och på mig funkade det jättebra, hoppas de funkar för dig med! Tog dock nästan en månad innan det började ge resultat så du får ha lite is i magen :) Ni ser ut att ha haft en mysig midsommar, stor kram!!

    SvaraRadera