onsdag 10 oktober 2012

Vem är du? :-)

Ni är några som läser min blogg och jag är väldigt nyfiken på vilka ni är? Känner jag dig? Vart bor du? Hur gammal är du? Jobbar du? Sjukskriven? Mammaledig? Berätta lite om dig själv om du vill. Jag skulle tycka att vore jätte roligt! :-)

Kram!

28 kommentarer:

  1. Hej. Jag heter Jenny, är 32 år och jobbar som fastighetsmäklare i Malmö. Jag ramlade in på din blogg via en annan blogg. Jag tittar in lite då och då och läser om er vardag. Tycker det är inspirerande att läsa din blogg, tycker du verkar vara en positiv tjej, som tar vara på livet, i den hemska situation som du är i, med din sjukdom. Hoppas du får leva många många fantastiska år framöver med din familj. Kram Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. ...har även två pojkar, 2 och 5 år. ;) / Jenny

      Radera
  2. Hejsan! Jag har följt din blogg ett tag. Har däremot aldrig vetat vad jag ska skriva. Men försöker med några rader nu. Jag är från Dalarna men bor numera i Örebro län. Väntar mitt andra barn. Att jag börjat följa din blogg är för att man blir så inspirerad av dig. Trots det ni drabbats av så fortsätter du att kämpa. Livet är verkligen inte rättvist! Kort o gott vill jag önska er all lycka så gott det går! Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vet inte om du kommer ihåg mig men vi gick på Hagaskolan samtidigt. Jag i en klass över men vi möttes en del olika samanhang.
    Jag heter Emma Dohrman och har följt din blogg i snart 1års tid.
    Jag har länge vilja skriva något men har känt att det svårt att finna orden. Nu när du skrev att du ville veta vilka vi är som följer dig så tänkte jag att nu vill jag få ihop några rader till dig.
    Först av allt vill jag verkligen skriva vilken enormt stark tjej du verkar vara. Jag beundras över din positivitet och enorma livsglädje! Du får mig att både skratta och gråta när jag läser på din blogg när du skriver om allt vad vardagen kan innebära som småbarnsförälder till dom tunga dagarna när du har det som jobbigast.
    Jag har själv två barn. Milla 3år och Max snart 1år. Det var när jag låg inne några extra dagar på BB med Max som jag läste en tidningsartikel om er. Först viste jag inte att det var dig jag läste om men insåg efter ett tag att det var ju hon, Chatrine från Haga, hon som var så söt och alltid var så glad och skrattade åt det mesta som jag faktiskt läste om.
    Jag sov inte många timmar den natten utan mins bara att jag höll Max hård i min famn och kände hur skört och FRUKTANSVÄRT orättvist livet kan vara!
    Det jag vill säga är att jag tror du inspirerar många läsare där ute med ditt underbara sätt att vara i den mest fruktansvärda situationen man kan hamna i!
    Jag vill även önska dig all lycka med allt och säga vilken underbar lite sötnos du har till dotter!
    Stor kram från Emma

    SvaraRadera
  4. Hej Cathrine!
    Jo vi känner varann lite grann.
    Jag är Matte Berggrens mamma.
    Har följt din blogg sen i febr. Tycker att du är så otroligt stark och mycket klok. När man läser din blogg så inser man att man gnäller på tok för mycket över småsaker.Vad har jag att gnälla över. Jag är frisk och har tre härliga barnbarn som är mitt allt. Jag önskar dig all lycka Cathrine och hoppas att du får vara med länge till. Många kramar från Birgitta

    SvaraRadera
  5. Hej Cathrine!
    Vi träffades sommaren 2012 i samband med ditt insjuknande. Är sjuksköterska och arbetade natten när du kom in och fick ditt dränage. Har tänkt så mycket på dig och blev glad när jag hittade din blogg i våras.
    Du är en riktig livskämpe och inspierar verkligen till ett positivt tänkande.
    Jag är själv 36 år och har 3 fina söner på 5, 8 & 10 år. Arbetar numer på Mora Lasarett som sjuksköterska.
    Följer din blogg så gott som dagligen och önskar dig allt gott!
    Kram från Marielle

    SvaraRadera
  6. Hej Cathrine! Jag är Din mormor i Hindås. Jag läser din blogg nu och då. Jag tänker ofta, ofta på Dig och håller tummarna för Dig och Din familj varje dag. Skönt att läsa att Du mår bättre efter blodet Du nyligen fått. Du kämpar verkligen. Kram till Dig och Din familj. Jag har kortet i köket, det som är på Er efter Stellas 1:års dag.

    SvaraRadera
  7. ... och då, när Emma fått sin Max och läst om dig och din historia och din familj.. då berättade hon för mig. Jag har också följt din blogg sedan ett år tillbaka..
    Jag heter Ida och gick också på Haga och hängde mest efter Emma ;)
    Jag jobbar på socialtjänsten med barn som har det trassligt i sina familjer.
    Jag var helt förfärad av din/er historia och tyckte det var så orättvist och ledsamt.. När jag började följa din blogg, förstod jag vilken styrka, kärlek, familj och vänner som fanns runt dig och hur du tar tillvara på livet och på varenda minut av din dotters liv..
    Fortsätt kämpa och lev.. <3 Önskar dig och er allt gott! / Ida

    SvaraRadera
  8. Jag läser:-) Minst en gång per dag men oftast flera:-) Kanske inte behöver presentera mig närmre. Hehe :-)

    Kramar!

    SvaraRadera
  9. Jag läser också! Våra mammor svettades tillsammans på Friskis & svettis och så gick vi ju så klart på Haga båda två.
    Precis som de andra skriver så är man dålig på att veta vad man ska säga i såna här fall. Det känns som att livet inte kan vara så orättvist. Men jag blir så otroligt imponerad över din styrka och tjurighet, samt den extrema kärlek du har till din familj!! Men den styrkan kommer du att besegra det mesta!
    Själv så har jag flyttat tillbaka till Sundsvall sen 3 år tillbaka, har eget och jobbar mycket med Gatufesten. Inga egna barn, men två underbara "bonusar" på 6 och 16 år. Sköt om dig!
    Kram Caroline (Fd Liliequist) Durango

    SvaraRadera
  10. Mig känner du ju också men jag skriver ändå. Kusinen från Göteborg. Det är så roligt att följa er vardag då vi bor så långt ifrån varandra. Jag har din blogg som en liten app på mobilen och läser oftast när jag matar min Alicia. Mammaledig nu och har precis gått och gift mig. Det är kul att se hur Stella växer och lär sig nya saker. Du inspirerar och jag tänker på dig massor!

    SvaraRadera
  11. Jag heter Maria och gick i samma klass som Ida och Emma på Hagaskolan. Är idag läkare och hittade din blogg av en slump när jag pluggade till en tenta. Redan hunnit se mycket i sjukvården men få historier har berört mig så mycket som din. Beundrar verkligen ditt mod och din förmåga att se det ljusa i tillvaron. Fantastiskt söt dotter har du också! :-)

    SvaraRadera
  12. Hej! Jag heter Elin och bor i Sundsvall läser Information & PR. Jag har träffat dig några ggr när du läste till hälsopedagog här i Sundsvall tillsammans med Malin! :-) Jag kikar in här och ser vad ni har för er då och då :-) Du är verkligen en väldigt fin mamma Cathrine :-) Ja du verkar härlig på alla sätt :-) Du är verkligen en inspiration för andra :-) Hoppas att du får finnas där för Stella många år till! Önskar dig och din familj all lycka! Kram

    SvaraRadera
  13. Hej Cathrine! Carina heter jag, bor i Enviken och är mamma till Lisa. Jag läser din blogg varje dag och tycker att du är helt otrolig! Jag kan inte se någon mamma som skulle vara bättre och finare än vad du är till Stella! Du är bara helt otrolig, vilket jag har sagt till Lisa flera gånger! Många, många styrkekramar till Dig, Stefan och Stella <3

    SvaraRadera
  14. Hej! En till sundsvallsbo här! Vi jobbade tillsammans på Clas och hade dn del roligt ihop! Jag läser din blogg titt som tätt och är jätteglad att jag hittade den! Vi är många på Clas som följer din kamp och tänker på dig varje dag! Jag, Ellinor, har mina två små hjärtan, en grabb på snart 6 år och en virvelvind till tjej på 3.5. Vi bor i Timrå nu för tiden alla fem! Det ingår ju en pappa och en danmtuss till katt i den här familjen! En stor varm kram skickar jag till dig!

    SvaraRadera
  15. Hej!
    Jenny heter jag, bor i Örebro men kommer från Sundsvall. Jag är dotter till Björn och Susanne Hallström(Dina föräldrars kompisar). Följer dig för att se hur du har det och för att du inspirerar mig till att uppskatta allt i mitt liv, vilket är en rätt underbar känsla. Jag tackar dig för det och all lycka till i framtiden :)

    SvaraRadera
  16. Hej!
    Din storasyster här. 30 år, kommunikatör och bor i Sundsvall. Inget av det kommer väl som nån överraskning :) Tittar in här så fort du lagt ut ett nytt inlägg och det säger pling i min telefon. Gillar att läsa om dina tankar och funderingar och se vad ni har för er via bloggen också. Som kommunikatör vill jag ju kommunicera med dig/er via alla kanaler som finns! :)
    Blev så glad när du tog upp bloggandet igen.

    Kramar och pussar från din älskade syster yster

    /Millan

    SvaraRadera
  17. Hej Chatrine!
    Jag heter Caroline Englund och vi tränade friidrott tillsammans i jädrans massa år!
    Du var Mammsen och jag var syrran i gruppen =)
    Du tyckte att jag var en lillskit när jag började (fair enough tänkte jag bara efter ett par år när de yngre kom och jag tyckte de var småsprättar)haha

    Fick reda på allt detta nu av pappa min..han hälsar till dig och en stor kram på det!
    Du är en person som jag kan beundrar väldigt mycker, ser upp till. Så har det alltid varit!
    Du är stark, har kämparskalle, kaxig, galen ;P Du säger vad du tycker och ger inte upp!

    från att ha blivit kallad mammsen, så är du nu stellas mamma! jag hoppas och vet att du kommer finns för henne flera, flera år till!
    ni är så fina båda två! JAG kommer börja läsa denna blogg nu!
    egentligen vet jag inte vad jag ska säga/skriva mer än att jag tycker det är orättvist, det var ju du och jag mot intervallerna i alla väder:P
    Om du någongång skulle behöva någonting, ska du veta att jag finns!

    Stora kramar till dig Mammsen! <3

    SvaraRadera
  18. Hej Cathrine,
    jag heter Börje och varför jag läser din blogg det förstår du nog om du tar del av denna blogg
    http://frugredelinsdillen.blogspot.se/
    Vad jag kan förstå så är du gjord av exakt samma skrot och korn som min Bodil. Jag håller tummarna för dig och jag kan inte tänka mig att det inte kommer gå bra för dig om du fortsätter att tänka positivt. Kram borje.odman@hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Hej Cathrine! Jag läser förstås också din blogg, hittade den för inte så länge sedan, och blev så himla glad att jag kan och får följa ditt liv. Saknar dig massor och hoppas att vi får möjlighet att träffas snart! Tänker på dig mycket! Du är en fantastisk person Cathrine! Kramar från Hälsovägledar - Malin :)

    SvaraRadera
  20. Hej Cathrine! Jag heter Elin, är 28 år & från Sundsvall jag med. Jag jobbade tillsammans med Camilla på ICA i Bydalen under massa år så därför "vet jag vem du är" :). Jag jobbar kvar inom ICA och är numera på Maxi i Birsta. Jag har inga barn än, men är sambo med Pär sedan 8 år tillbaka.
    Jag har inte läst din blogg så länge, bara några veckor, men jag har gått tillbaka och läst alla dina inlägg. Jag beundrar dej för din styrka och kämpaglöd! Hälsa Camilla från mig, och en STOR KRAM till er båda!

    SvaraRadera
  21. Hej!
    Ullis här, din syster Camillas kompis :) 35 år, bor i Granloholm, singel utan barn, skadereglerare. Tittar in och läser då och då, vill följa dig och din fina familj. Tycker det är väldigt kul att se alla underbara bilder på er och söta Stella :)
    Jag beundrar dig för många saker, bla din styrka, vilja och att du är så öppen och delar med dig.
    Stora kramar!

    SvaraRadera
  22. Hej Cathrine
    Jag är en 29 årig tre barns mamma som bor i Uppsala och väntar mitt fjärde barn. Är mamma till en 7 åring,2-åring och en ett-åring. Jag hamnade på din blogg en gång då jag gjorde lite research om skelett cancer då en nära vän till mig precis fått diagnosen. Kan inte sluta titta in lite då och då, då jag blir så inspirerad av din styrka,jag önskar dig verkligen all lycka till, finns det vilja finns det alltid hopp,ta hand om dig och krama om goungen :)

    SvaraRadera
  23. Hej!
    Jag har gått på Hagaskolan samtidigt som dig, men en årskull under. Johanna Sundqvist heter jag, kanske du kommer ihåg mig.

    Jag har läst din blogg nu i kanske 1 år och jag tycker du är såå bra!
    Du är en sån otrolig kämpe och jag inspireras av ditt sätt att leva i nuet.
    Att ta vara på den tiden man har och älska villkorslöst dom människor man älskar.
    Du har en sån fin familj och jag önskar er all lycka i framtiden. Och jag ska läsa din blogg många, många, många år till!

    (En liten hemlighet mellan dig och mig, och kanske några läsare är att jag väntar mitt första barn. Jag är nu i 12:e veckan och vi längtar så otroligt mycket)

    Ta hand om dig och din familj så ses vi något när du är hemma och hälsar på i Sundsvall.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Johanna! Självklart kommer jag ihåg dig! :-) Åh, grattis, vad underbart!!!! :-) Hoppas du får må bra så du kan njuta av det lilla livet!
      Tack så mycket!
      Vi ses kanske när jag åker hem nästa gång. :-) Ta hand om dig!!! Kramar!!!

      Radera
  24. Hej Cathrine! Här är en till som läser din blogg, Eleonor Sundqvist. Jag bor i Norge nu men kommer från Sundsvall, kommer väl ihåg dig från gymnasiet! Du skriver fint om något så tungt, och man kan inte annat än beröras och imponeras. Du är stark och fin! Kram til dig och din söta dotter Stella :)

    SvaraRadera
  25. Hej Cathrine.
    Jag läser din blogg varje dag men jag har missat att skriva här! Emelie Eriksson heter jag, vi tränade friidrott tillsammans under några år i Sundsvall! Det var en härlig tid! Tyvärr blev jag skadad och fick sluta och efter det gled vi ifrån varandra.

    Jag har läst din blogg sedan jag fick höra allt ofattbart som hänt! Du är och har varit en av de mest possitiva människor jag någonsin träffat! Tänk om alla kunde uppskatta livet lika mycket som du gör! Du är stark och har alltid varit en förebild för mig!
    Stella är verkligen supersöt!

    Kramar till er!
    // Emelie

    SvaraRadera
  26. hej!
    jag heter lotta och hittade din blogg igår. en nära vän till mig har spridd njurcancer bland annat till skelettet och fick reda på det när hon var gravid i 8:de månaden med barn nummer två. hennes historia är väldigt likt din och jag tipsade henne om din blogg. hon kommer säkert läsa och kanske höra av sig till dig. hon behöver nog "prata" med folk i liknande situation. vill bara säga att det du gör genom att blogga säkert hjälper många. du verkar vara en riktig kämpe. fortsätt så! själv har jag tre barn. 2, 4,5 och 7 år. jag bor i göteborgstrakten och jobbar som ad på en reklambyrå. heja dig och din familj! kram.

    SvaraRadera