onsdag 22 maj 2013

Blod




Har lämnat Stellis på dagis. Nu sitter jag och Stefan och dricker kaffe. Otroligt konstig känsla, sitta ensamma och umgås över en kopp kaffe och ingen liten gounge som kan vakna. :-)

Snart kommer teamet hit och jag ska få blod igen! Blir otroligt andfådd så fort jag gör något, så påfyllning behövs! Hade bara 80 i blodvärde senast och det är på tok för lågt! Hoppas på att bli lite piggare nu!

Ta hand om dig och hoppas du får en bra dag!!!

8 kommentarer:

  1. Hej va bra att du ska få blod. Jag är själv blodbivare, men får inte lämna sen 2,5 år tillbaks, pga för låga vita blodkroppar som aldrig ökar trots behandling. Jag tänker på dej varje dag och din jäkla situation, ååh vad jag önskar dej en vändning på allt. Ni är en så gullig familj som bara borde få ha det bra. Hoppas du blir piggare nu när du fått påfyllning, ha det så bra, kram Susanne.

    SvaraRadera
  2. tack för kommentaren på min blogg,
    det är tufft nu. min vän som jag skrev om har inte många dagar kvar. jag tipsade henne om din blogg alldeles i början av sjukdomen. men det har gått så jäkla fort.
    i augusti fick hon beskedet och nu är hon på väg till andra sidan. fint är att hon får vara hemma. med man och barn. igår var jag där och klappade hennes panna.

    http://emelienyth.wordpress.com/
    det var ett tag sedan hon uppdaterade. men bloggen har nog givit henne mycket positivt.

    ja, den JÄÄÄÄVLA sjukdomen. det är fint att du kan lämna på dagis. och det är fint att du delar med dig. hoppas att min kommentar och tankar på dig och din familj ger lite kraft och styrka så här i cyberrymden. KRAM!

    SvaraRadera
  3. Hej...
    Har läst din blogg länge nu...Vet liksom inte vad jag skall skriva till dej, orden är så futtiga..
    Vill bara säga detta:du är otrolig vacker...
    Kram på dej, med önskan om en piggare framtid.
    Sölvi

    SvaraRadera
  4. Jättebra att du får en extra på fyllning med blod så du kan känna dig lite piggare än du kanske gör. 80 i blodvärde är lite lågt ju som du själv skriver.

    Själv är jag blodgivare och vi som lämnar blod behövs. Ofta fattas det blodgivare inom olika landsting så de som kan lämna borde göra det, tycker jag.

    Önskar dig nu en bra dag resten av dagen. Du är så söt på dina foton. Vacker faktiskt. Ville bara säga det.

    Tack för att jag får läsa din blogg. Kram från Nina

    SvaraRadera
  5. Kära Cathrine! Du starka vackra kvinna lika vacker varje gång på bilderna. Hoppas av hela mitt hjärta att du kommer att känna dig lite piggare sedan du fått extra påfyllning med blod. Gävleborgs Landsting söker ofta efter fler blodgivare, skulle jag kunna skulle jag inte tveka att ställa upp,fler i min familj lämnar regelbundet. 80 i blodvärde hade även min man under sin sjukdomsperiod, och jag vet ju hur trött han var. Önskar dig och din lilla familj allt gott, tänker ofta på dig. Puss puss på söta Stella....Massor med STYRKEKRAMAR.

    Ingalil i Gävle

    SvaraRadera
  6. Hej Cathrine! Jag har länge tänkt att skriva på din blogg och jag har ett flertal gånger börjat att skriva på brev som jag tänkt skicka till dig. Men orden räcker inte till...Det du har varit och är med om är så ofattbart och så fruktansvärt orättvist, jag tänker på dig och din familj ofta och önskar att ni blir fri denna mardröm. Jag har alltid sett dig som en stark person och det du skriver i din blogg bekräftar vilken otroligt stark människa du är, vilken kämparglöd du har! Måste också säga vilken fantastisk fin dotter ni har, hon är mycket lik dig :) Många kramar från Annette Kihlström

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Annette!!! Tack för din fina kommentar! Försöker vara stark och kämpa. Finns inget annat för mig! Är inte förrän man drabbas av nåt fruktansvärt som man inser hur mycket man faktiskt vill leva! Önskar så att jag kan få någon att tänka om, leva på riktigt!! Tack än en gång för din fina kommentar! Hur mår du? Vad gör du nu för tiden? :-) Många Kramar!!!! /Cathrine

      Radera
    2. Du tänker verkligen så rätt och så klokt! Jag jobbar och bor kvar i Sundsvall, har precis köpt ett hus med min sambo så nu är det flytt på schemat. Vore roligt att träffa dig om du kommer upp något till Sundsvall i sommar? Kämpa på Cathrine! Många kramar /Annette

      Radera