fredag 14 juni 2013

Det slutar aldrig....

Ibland brukar jag tänka att det borde räcka för ett tag. Att något borde få gå bra, bara ibland. När det nu har varit och är jobbigt borde väl det vara nog!!? Men det är någon som vill straffa mig/oss hela tiden! Något ont måste vi ha gjort! Stella har återigen fått öroninflammation! Var in på akuten med henne igår kväll och självklart stämde våra farhågor. Idag har vi kört igång med pencillin. Åh, så underbart!! Natten har inte varit den bästa, så vi alla är trötta idag.

Ta hand om dig!!!

12 kommentarer:

 1. Tänker så mycket på dig och din familj. Er lilla Stella är helt underbar, vilken söt och charmig liten tjej. Hon blir nog snart pigg igen nu när hon får medicin. Önskar av hela mitt hjärta att du får tillbaks lite krafter och får må bättre. Du är en fantastisk person som trots allt kan njuta av stunden, helt makalöst.

  SvaraRadera
 2. Tänker på dig och familjen! Ta väl hand om er.
  Kram
  MH

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en god dag, med mycket energi! Kram

  SvaraRadera
 4. Tyvärr är det väl en av nackdelarna med dagis och speciellt när man är ny och sedan efter semester o längre uppehåll. Men naturligtvis extra jobbigt för er som liksom har nog ändå. Hoppas hon piggnar på sig nu för pencellin verkar ju relativt snabbt.
  Kramar mamma

  SvaraRadera
 5. Usch stackars Stella! Å er också såklart! Hoppas att det går smidigt att få i henne medicinen, precis som Carina skriver så går det ju fort med penicillin som tur är.
  Hoppas att ni får en mysig helg ändå!
  Kramar!
  /Fia

  SvaraRadera
 6. Krya på din lilla prinsessa. Hoppas denna natten blir bättre för er alla ♥

  SvaraRadera
 7. Inget kul med sk öronbarn.....Andreas hade öroninflamation 1gång i månaden till han var sex år, en del av gångerna sprack trumhinnan.
  Hoppas att medecinen verkar snabbt på lilla Stella. Cathrine...jag önskar av hela mitt hjärta att du får tillbaks krafterna.
  Hälsa Stefan./ Kram på Er

  SvaraRadera
 8. Åh... Stackars Stella... och er också... Nu när hon fått penicillin kommer det snabbt att bli mycket bättre! Hon är så söt, så söt! Hoppas ni får sova gott i natt! Kramar Petra

  SvaraRadera
 9. Det blir mkt "sjukt" när man börjar på dagis, innan man är "härdad" av alla bakterier som florerar där.
  Ett tips: får Stella många återkommande öroninfl. be en öronläk. kolla upp det. Vår son var ett "öronbarn" o fick inop. plaströr i öronen. Och han hade inte en enda öroninfl. efter det! Och efter ca 2 år hade båda rören ramlat ut av sig själv. Tro mig: det kan vara värt det för Stella att slippa eländet med återkommande infl. så att det i slutänden inte påverkar hörsel. Må så gott o jag hoppas att du får må bra o ha bra dagar! Kram M

  SvaraRadera
 10. Nej och åter nej!
  Ni har inget ont gjort! Absolut inte.
  Men ... ibland kan det bli så där ändå. Fråga mig för jag har trott som du ibland att någon straffar mig men mamma sa som jag skrev ovan:
  "Nej och åter nej! Du har inget ont gjort!"

  Finaste Catrin, du underbara människa.
  Hoppas Stella snart är fri från sin öroninflammation. Barn får ofta inflammation i öronen. Jobbigt dock.

  Kram från Nina

  SvaraRadera
 11. Hej Cathrine!

  Förstår faktiskt din frustation när man upplever att det bara jäklas. Jag har inte konfronterats med cancer men en rad andra bistra sjukdomar som drabbat folk omkring mig/mig av både fysisk och psykisk karaktär. Jag har och så burit på det samtidigt som vi haft fullt upp med vår flicka. Kan inte säga annat än att jag hoppas det lugnar sig för er och att du åter får dina krafter. Du är en underbar tjej, med en dotter "söt som en karamell". Försök nu att sköta om er hela familjen och ta vara på era stunder.
  Kramar Catrhine!
  från
  Katarina
  s-vall

  SvaraRadera
 12. Känner så med dig. Men glöm tanken på att du "straffas", eller måste ha gjort något ont för att drabbas, så är det inte. Livet är inte rättvist. Somliga föds till fattigdom och elände, andra glider på en räkmacka genom livet. Någon röker som en borstbindare och lever kärnfrisk till den är närmare hundra, en annan drabbas i ungdomen av cancer. Där finns ingen rättvisa, i alla fall inte på den här sidan evigheten.
  Önskar dig fina dagar med din familj! Kram från en för dig okänd bloggläsare.

  SvaraRadera