torsdag 13 juni 2013

Tack!

Tack för att du lämnar så otroligt fina kommentarer på min blogg! I all skit gör den/dom mig glad! Att veta att du finns där ute och att du bryr dig om lilla mig, det är så fint! Tack! 

Jag har haft några bättre dagar sedan man tappade min högra lunga. Har fått luft och har orkat med saker på ett helt annat sätt. Vågar inte tro att jag ska vara piggare varje dag, men jag hoppas och håller mina tummar! 

I tisdags hade jag en väldigt bra dag! Jag var pigg (satt inte och sov vid köksbordet), glad och hade äntligen energi! Dessutom sov jag bra den natten, det är jag inte bortskämd med kan jag säga! Jag dammsög, städade lite på toan, hjälpte till att laga mat, gick med Stella till dagis och jag diskade. Det var kul! Jag gjorde det för att det var kul, för att jag orkade! Vilken känsla! Igår var jag dock inte lika pigg. Sov för lite och var väldigt trött hela dagen, trots att jag sov, men så är det, olika dagar, väldigt olika dagar! 

Idag får vi se vad som händer. Har lite ärenden jag/vi skulle behöva göra på stan, men allt beror på hur jag mår och det vet jag inte än, sitter fortfarande kvar i sängen. :-)

Tack för att du finns!

12 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att du får en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du är piggare idag så ni kanske kan ta en sväng på stan. Ha en bra dag syster yster! <3

  Kramar Millan

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du känner lite mer ork i dag gumman!
  Antar att Stellis är och röjer runt på dagis. Har hon kommit till rätta där och är trygg osv?

  Kramar i massor!!
  /fia

  SvaraRadera
 4. Åh herregud vad jag beundrar, dej din drivkraft!
  Läser din blogg dagligen och du e en mycket stark människa
  Många kramar/ Madde

  SvaraRadera
 5. Vilken tjej du är Cathrine, och vilken underbar förebild till er lilla fina unge. Tänk att hela livet i sitt hjärta få ha med sig känslan av sin starka, modiga och älskade mamma. Det måste vara en av de finaste gåvorna att ge sitt barn. Jag kom in på din blogg av en tillfällighet och du ger verkligen ett intryck. Du finns i mina tankar. /m

  SvaraRadera
 6. Hoppas verkligen att du får en lika bra dag som i tisdag, önskar det av hela mitt hjärta. Hoppas även att det går bra med Stella på dagis. Var rädd om dig och de dina. Styrkekramar i massor! /Carina i Enviken

  SvaraRadera
 7. Underbart att du kan njuta i stunden och leva i nuet. Sen förstår jag att det är en riktig bergodal bana. Va skönt att du känner dig piggare:-)
  Massa kramar från Johanna

  SvaraRadera
 8. Som Johanna skriver ovan i sin kommentar, tänker jag också:
  "Underbart att du kan njuta i stunden och leva i nuet".

  Du är verkligen bra på det och att uppskatta de fina stunderna där du känner dig piggare och mår bättre. Det är en konst att lyckas med det särskilt i svåra tider. Beundrar dig oerhört ska du veta.

  Hoppas du får en fin helg nu också.(till att börja med men gärna mer förstås. Hela tiden helst.)

  Kramar till hela lilla fina familjen från Nina.

  SvaraRadera
 9. Kram till dig!

  från katarina
  s-vall

  SvaraRadera
 10. Heeeej! Så härligt att läsa att du orkat göra så mycket och fått känna dig pigg igen! Det gör mig så glad! Du inspirerar verkligen! Så viljestark och fin är du! Kramar Petra

  SvaraRadera
 11. ❤❤❤
  /Maria H

  SvaraRadera