onsdag 31 juli 2013

Sov gott min ängel!

Igår klockan 12.15 så slutade vår älskade Cathrine sin kamp. Hon kämpade verkligen in i det sista... Nu har änglarna fått sällskap av den allra vackraste och finaste ängeln av dem alla.

Under de senaste veckorna försämrades Cathrine snabbt och helgen som gick var riktigt jobbig. Cathrine orkade knappt hålla sig vaken och har därför inte haft kraft nog att skriva till er här på bloggen. Det var väldigt viktigt för henne att jag skulle skriva det här inlägget till er, hennes sista inlägg. Hon ville att jag skulle framföra ett stort tack till er, för alla era fina kommentarer, ert fina engagemang och stora stöd. Så TACK, från oss båda. Era kommentarer har betytt så mycket för henne! Cathrine var precis så fantastisk som ni här på bloggen uppfattade henne.

Den här jorden blir aldrig sig lik och väldigt mycket fattigare utan dig gumman... Saknaden av dig min älskade, vackra, starka och helt underbara fru är obeskrivlig. Jag är så tacksam för den tid vi fick tillsammans men jag är samtidigt så ledsen och arg över den tid vi blivit berövade på och det vi inte fick chansen att uppleva tillsammans. Det skulle ju vara vi tre.... Du, jag och vår älskade Stella. Den vidriga sjukdomen kom i vägen och på ett hänsynslöst sätt tog den dig ifrån oss. Allt känns bara så omöjligt utan dig....

Din färd fortsätter nu någon annanstans, till någon vacker plats där du kan få frid. Men snälla älskling, ge oss styrkan att fortsätta vår färd här, tills dess att vi ses igen...

Cathrine, jag älskar dig mer än ord kan beskriva, nu och för alltid!

Tack för allt och sov gott min ängel...


/Stefan Tranblom, make till den största kämpen och mest beundransvärda människa som satt sin fot på denna jord.

201 kommentarer:

  1. Sov gott kära du. / Anna Olsson

    SvaraRadera
  2. Åh vad sorgligt och orättvist! Vilka vackra ord! Vila i frid Cathrine!

    SvaraRadera
  3. All styrka till Catheines fina make & dotter!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Så otroligt vackert skrivet! Vila I frid fina, fina Cathrine! Du har verkligen gjort ett avtryck i mitt hjärta. Kram från Charlotte

    SvaraRadera
  5. Fint skrivet Stefan, förstår att det känns omöjligt men du och Stella är ett starkt team och ni kommer greja det här tillsammans. Det kommer vara mörkt men det blir ljusare igen! Stor kram från din vän A

    SvaraRadera
  6. Blev helt tagen.... det gick för fort :-(

    Sov gott finaste Cathrine ♥ Vaka över din älskade dotter och make...

    Otroligt fint skrivet... Så mycket kärlek och saknad ♥

    Kram från en som följt din fru

    SvaraRadera
  7. Annelie Malmborg31 juli 2013 kl. 21:40

    Ber för er att ni ska få styrka!
    Livet är så orättvist, FUCK CANCER!

    SvaraRadera
  8. Kärlek Stefan. All styrka till dig o familjen. Ni har en ängel som vakar över er nu. Du, Cathrine o Stella finns i mina tankar. Vi är många som bär er nu. Tack för ditt fina inlägg och för att du tänkt på oss som inte vetat. Kärlek till dig o varma kramar från Karin ♥♥♥

    SvaraRadera
  9. Beklager så mye! Takk for en fin blogg! All styrke til Stefan og Stella! Mvh Jannica

    SvaraRadera
  10. Vilka fina ord som avslutning av inlägg i denna blogg.

    Stefan jag hoppas du kan komma över detta o får ett fint liv tillsammans med Stella.

    SvaraRadera
  11. Vackra ord <3
    Kan fortfarande inte förstå att du inte finns här på jorden tillsammans med oss!
    Livet är bra orättvist, det var ju inte så här det skulle bli...
    Tack för alla fina stunder jag ändå fick uppleva tillsammans med dig gumman!

    FUCK CANCER!

    SvaraRadera
  12. Vad sorgligt och fint <3 Kramar och styrka till dig och Stella i denna svåra stund! /Lina

    SvaraRadera
  13. Så otroligt fint skrivet Stefan. Cathrine var verkligen fantastisk. All styrka och kärlek till dig och Stella ♥

    SvaraRadera
  14. Sov så gott fina Cathrine så ses vi i Nangijala <3
    /Joniz

    SvaraRadera
  15. Dina vackra, starka hustru vilar i frid nu. Hennes blogg betydde så mycket för så många.
    Det är outhärdligt tufft nu, för er som är kvar. Men få saker kan ge en förälder mer styrka än ett litet barn som behöver skyddas och skötas om. Catherine lever kvar i Stella. Ta hand om dig själv och tillåt dig att sörja men också glädjas åt lilla Stella.
    Jag är bara en av många bloggläsare, men ni finns i mina tankar. Styrka till dig och lilla dottern!

    Eva

    SvaraRadera
  16. Tårarna rinner när jag läser detta inlägg. Vet hur det känns eftersom min sambo lämnade oss alldeles för tidigt i samma hemska sjukdom.
    Vila i frid Cathrine, och all styrka och många kramar till Stefan och Stella.

    SvaraRadera
  17. Stefan har så rätt, du är verkligen den största kämpen och den mest beundransvärda människa som satt sin fot på denna jord. Så som du kämpat! Det är så orättvist att du har tagits ifrån oss och jag saknar dig så fruktansvärt mycket! Jag älskar dig Cattis, min älskade syster yster. Sovgott.

    <3 Millan

    SvaraRadera
  18. Sov gott finaste Cathrine.❤❤❤
    Stor varm styrkekram till dig Stefan och Stella!
    ❤❤❤
    /Maria H

    SvaraRadera
  19. Åh raring....! :-(

    SvaraRadera
  20. Ta hand om dig Stefan... Chatrine är din ängel på axeln. Du är hjälten på jorden.

    Inger

    SvaraRadera
  21. Så fint skrivet... finner inga ord... Så fruktansvärt sorgligt allt är... Du och Stella har den finaste av skyddsänglar hos er och hon kommer att se till att ni blir ett starkt team, du och er söta dotter. Allt kommer att bli bra och fina Cathrine kommer alltid att finnas med er... Det kommer att ta tid men stanna upp och tillåt er att sörja denna otroligt fina och starka fru och mamma... Kramar till er från en som följt Cathrines blogg en tid, Petra

    SvaraRadera
  22. Jag hittar inte ord! Styrkekramar till dig Stefan och Stella. Vila i frid Cathrine <3

    SvaraRadera
  23. Så vackert skrivet.
    Cathrine kommer leva vidare,genom Er fina dotter
    Stella.

    SvaraRadera
  24. Så fint skrivet Stefan, ord blir så tomma när något så fruktansvärt sorgligt händer. Min man lämnade mig i maj 2012, och jag vet att det kommer att ta lång tid, man måste tillåta sig att sörja vilket jag fortfarande gör. Cathrine denna starka vackra kloka kvinna en underbar mor till Stella och en fantastiskt fru, kommer att bli en av de vackraste änglarna och vaka över er under all framtid. STYRKEKRAMAR till dig Stefan och söta Stella.

    Ingalil i Gävle

    SvaraRadera
  25. Så fint skrivet Stefan! Himlen har nu fått den finaste ängeln... Styrkekramar till dig och Stella! ❤ /Carina P

    SvaraRadera
  26. Det finns inga ord... Ert öde har berört mig otroligt mycket. Ta hand om varandra,Stefan och Stella. Sov gott, Cathrine. Jag tänker på er! Kram /Erika i Sundsvall.

    SvaraRadera
  27. Jag är en av de anonyma bloggläsarna som inte kände Cathrine personligen. Vill ändå sända en hälsning till dig Stefan, önskar dig kraft och mod att hantera det nya livet utan din kära Cathrine. Hoppas och tror att du och Stella har ett stort nätverk som finns för er nu. Tveka inte att be om hjälp.

    Vila i frid, Cathrine, och tack för att du var så generös och lät oss följa med på avstånd i din svåra kamp. Tack.

    SvaraRadera
  28. SÅ fint skrivet Stefan, vad jag förstått av bloggen har även du varit en kämpe och gjort allt och lite till för Stella, Cathrine och familjen. Stella är så otroligt fin och har säkert massor av sin mamma i sig. Är övertygad om att ni båda kommer ha Cathrine vakande över er resten av livet och att hon väntar på er på andra sidan. Sänder många varma tankar till er och hoppas så att allt blir så bra det kan bli trots obeskrivlig sorg. Många kramar!!

    SvaraRadera
  29. Så vackert skrivet ! All kraft till dig Stefan att orka glädjas åt Stella alla era dagar framöver. Cathrine kommer alltid att finnas med er..hon syns bara inte. .
    Cathrine....du var en beundransvärd person ! Tack för att du delat med dig av ditt mod ., din kämparanda och framförallt din positiva livssyn !! ♥ / hälsningar Sirpa ..en av alla dina bloggläsare..

    SvaraRadera
  30. Må allt gott komma till er! Beklagar sorgen Stefan! Jag tror att din älskade fru och Stellas fina mamma alltid kommer att vara med er, finnas i det roliga ni upplever och vaka över er och ge er styrka! Önskar er allt gott i framtiden! Kramar från Ida i Sundsvall

    Sov gott Cathrine, livet är orättvist i bland. Jag hoppas du är fri från smärta och ont och att du befinner dig på ett underbart vackert ställe.

    SvaraRadera
  31. Så otroligt fint och kärleksfullt skrivet!
    Ta hand om dig och Stella. Cathrine din otroligt vackra, modiga, kärleksfulla och starka kämpe till fru och mamma till er underbara dotter kommer att vaka över er.
    Sköt om er! Många kramar Annika

    SvaraRadera
  32. Otroligt fint skrivet Stefan. Tårarna bara rinner och jag som inte ens kände Cathrine, jag kan bara tänka mig hur det känns för dig och din familj. Jag vill ge dig och Stella så mycket styrka och kraft som bara finns! Och sen har ni ju er fina vackra underbara ängel Cathrine som alltid kommer vaka över er, vilken underbar gåva hon var.

    SvaraRadera
  33. Förstår inte hur en människa jag bara sett ngr gånger kan berör mig så mkt från första stund. Vilken otroligt fantastisk människa. Jag har aldrig varit med om en starkare tjej. Hon har gett mig så mkt. Jag har lärt mig (och försöker leva efter det) att jag aldrig ska ta livet för givet. Funderade många gånger hur det måste vara att leva med att veta att man ska dö, men det gör vi ju alla. Är det ngt vi vet så är det just det, fast de flesta vet turligt nog inte när. Vi borde alla tänka på att varje dag faktiskt kan vara den sista. Man behöver inte vara obotligt sjuk för det. TACK Cathrine för att du får mig att vilja bli en bättre människa. Du och dina fina, fina familj är de starkaste jag vet.
    Ta hand om dig och Stella nu Stefan. Och som så många redan skrivit, tillåt dig att sörja. Pussa på lilla sötnosen från mig! Många varma kramar från Kari (som träffade er på avd 95F).

    SvaraRadera
  34. Så oerhört vackra ord du ger din älskade Cathrine. Jag har följt hennes blogg rätt länge och fått förmånen att ta del av hennes styrka mitt i allt detta elände. All styrka o och innerliga tankar till Dig Stefan , Stella och övrig släkt o vänner.
    Sov gott Cathrine!

    SvaraRadera
  35. Tack Stefan för ditt inlägg. Det betyder mycket för oss bloggläsare. Dina ord går rakt in i hjärtat och jag kan inte ens föreställa mig alla dina känslor och tankar. Jag vet att ord är små, men vill ändå lämna några rader till dig. Även om allt känns omöjligt nu, så tror och hoppas jag att du kommer att finna en väg tillbaka till livet. Att ni har en dotter är en stor gåva, men förstår om det på ett sätt känns tungt (hur dumt det än låter)då du även får bära hennes sorg efter Cathrine. Nu är nog Stella för liten för att förstå, men i framtiden är jag övertygad att hon kommer ha många frågor om sin mamma. Cathrine har verkligen berört många som inte ens kände henne och det visar vilken fin blogg detta är och något som hon har efterlämnat till sin dotter så hon kan lära känna sin mamma lite bättre, tillsammans med era berättelser. Vi är många som tänker på er. Kramar

    SvaraRadera
  36. Jag tänker på er och sänder styrka och värme från andra sidan jorden. Sara

    SvaraRadera
  37. Stefan , jag beklagar sorgen . Cathrine verkar ha varit en helt underbar människa . Jag är övertygad om att hon är med er och kommer ge er styrkan att gå vidare. Jag har följt Cathrines blogg under en längre tid och har fått så mycket inspiration utav din underbara fru. Hon är helt fantastisk och jag tror Stella är lika fantastisk . Jag ber för att du ska få styrka att fortsätta era liv , och att Stella alltid ska få må bra med sin pappa . Och till dig Cathrine vill jag bara säga tack för alla dina inlägg , jag har längtat efter att läsa nya inlägg för att du fått mig att uppskatta allt i livet . Trots att jag aldrig träffat dig har du berört mig så mycket. Jag hoppas du har det bra nu och att du kan få följa din familj tills ni ses igen . Vila i frid Cathrine ! //Miriam

    SvaraRadera
  38. Otroligt fint skrivet Stefan!Styrka till dig i denna omänskligt svåra stund. Vila i frid Cathrine!♥♥♥

    SvaraRadera
  39. Stefan du och Stella kommer för alltid ha er underbara ängel vakandes över er. Så ung och så fantastiskt vacker klok stark och generös som Cathrine ska man inte behöva lämna dom man älskar mest...hon kommer att vara med och visa er vägen och hitta tillbaka till de små ljusglimtar ni kommer att behöva för att orka vidare. Så mycket kämpeglöd och styrka Cathrine har visat och delat med sig via bloggen...hon lever vidare i er lilla Stella! Er vackra ängel som har berört så många människor kommer alltid att vara där. Skickar dig och Stella det varmaste hjärtat för att orka med samtidigt som jag skickar Cathrine ett stort tack för att hon orkade berätta om sin otroliga kamp mot sin lömska sjukdom och att verkligen vilja leva. Många styrkekramar!

    SvaraRadera
  40. Tack för livet!
    Pussa dina nära och kära en extra gång! Ta hand om dig, glöm aldrig att du är värd det bästa! Du lever bara en gång, gör det bästa av det livet! Låt ingen jävel trycka ner dig!

    Å, vad jag saknar dina uppmuntrande ord i vardagen, som har fått mig att tänka till vad som är viktigt och betydelsefullt.Jag hoppas innerligt att du har det bra och du känner frid. För oss läsare runt om i vårt avlånga land har du berört oss med ditt mod, livsglädje och styrka, Cathrine. All kärlek och kraft till dig, Stefan och Stella och till släkt och vänner.Många KRAMAR Elisabeth

    SvaraRadera
  41. Vila i frid vackra Cathrine <3 och mycket fint skrivet Stefan, tårarna rinner ned för kinderna.. Jag önskar dig och Stella det bästa! Kramar

    SvaraRadera
  42. Så otroligt vackert skrivet. Det ni gått igenom, det går inte ens att föreställa sig...
    Jag hoppas att alla får uppleva den underbara kärlek som ni fått uppleva, den riktigt strålar ut till oss som läst bloggen. Livet är verkligen inte rättvist. Många kramar /Anna

    SvaraRadera
  43. Sov gott Cathrine o mina tankar går till dig Stefan o lilla Stella!

    SvaraRadera
  44. Sov Gott Cathrine!

    SvaraRadera
  45. Vila i frid Cathrine. Sänder mina tankar till er Stella och Stefan. <3

    SvaraRadera
  46. Stefan,

    Tänker på er och har gjort det under hela den svåra tiden. Jag har många gånger förundrats över Cathrines och din nästintill ofattbara styrka och hoppas att du ska finna orken att ställa dig upp igen och fortsätta vägen framåt tillsammans med er fantastiska lilla dotter. Genom lilla Stella får Cathrine fortsätta lysa!

    Niclas (Tidigare kollega till Cathrine)

    SvaraRadera
  47. Har läst om Er familj när detta otäcka uppdagades första gången Skall erkänna att jag inte tänkt på hur det gått eller följt er kamp under resans gång. När jag nu läser detta så stannar hela min kropp upp. Den slår liksom av.Det klumpar sig i halsen...tangentbordet blir bara ett myller av bokstäver och siffror.
    Önskar Dig Stefan och Eran Stella och övriga familjemedlemmar en så bra fortsättning som det bara går./Anders Jadewll

    SvaraRadera
  48. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 kommer sakna dig så mycket!!!

    SvaraRadera
  49. Så vackert skrivet. Kände inte Cathrine, men hon har berört med sin styrka och kämparglöd.
    Förstår att sorgen kommer sitta i er länge, men det lättar med tiden. Ni kommer att ha en vacker ängel som vakar över er för alltid, och en vacker dag förenas ni igen....<3
    Många styrkekramar till dig, Stella och resten av familjen.
    Vila i frid Cathrine
    / Jenny

    SvaraRadera
  50. Kommer ihåg när jag läste artikeln 2012 om er underbara lilla familj, hur man tänkte "oj vilken stark och modig kvinna", jag beklagar sorgen, herregud, det är inte utan tårar man läser detta. Kämpa på <3 Allt vad du kan och allt vad du orkar <3 För Stella är ju trots allt en bit av din ängel här på jorden.

    SvaraRadera
  51. Ljus och kärlek till dig och Stella i allt som är just nu...

    SvaraRadera
  52. Beklagar sorgen...Kram till Er alla tre <3

    SvaraRadera
  53. Så orättvist så förbannat orättvist!! Stora stora styrkekramar till dig Stefan och er fina dotter Stella. Himlen har fått en ny ängel, en ängel som kommer att vaka över er, varje dag, varje stund tills dagen kommer då ni möts igen. Fantastiskt fint inlägg och jag beundrar dig som orkar skriva detta. Beklagar sorgen från djupet av mitt hjärta <3

    SvaraRadera
  54. Så otroligt fint skrivet Stefan.! Cathrine kommer att lysa upp himmelen och vaka över dig och Stella med kärlek. Styrkekram till Dig,Stella och övrig släkt./Bitte Bergman <3

    SvaraRadera
  55. Det är så sant det du skriver stefan. Cathrine var en sån underbart fin människa och sån otrolig kämpe. Ni kämpade så tillsammans!
    Saknar dig så det gör ont min fina fina vän och kommer alltid att göra det. <3 <3 <3

    Många styrkekramar. Lisa Päckos

    SvaraRadera
  56. Kära Stefan!

    Idag var första dagen jag kom i kontakt med dig, Cathrine och Stella. Ni fastnade i mitt hjärta.
    Lite hjälp på vägen kan vara en bok som gett mig tröst. Den heter Ljusfolket. Önskar dig och din lilla dotter all lycka i världen. Jeanette Wadelius

    SvaraRadera
  57. Jag blir verkligen berörd av eran resa. Så fint skrivet också. Vila i frid.

    SvaraRadera
  58. Vila i frid, fina Cathrine. Varma tankar och kramar till dig, Stefan och hela familjen. /Mia

    SvaraRadera
  59. Mycket fint skrivet. Du är inte längre kvar här på jorden men i mitt hjärta kommer du alltid finnas kvar! De stunder jag fått med dig har gjort mitt liv rikare.

    Tills vi ses igen

    På bron över vattnet går färden till andra sidan, där i skydd av skogens grenverk och i mossans mjuka ludder ligger askan av min älskling. Där ska vi mötas den dag min vandring på livets stig tar slut.

    <3 Ida R

    SvaraRadera
  60. Fina Stefan, vackert skrivet!
    Både du och Katten har varit otroliga kämpar genom hela den här tiden.
    Känns fruktansvärt orättvist.
    Saknar min fina vän nåt oerhört, men kommer tänka tillbaka på alla ljusa minnen tillsammans.
    Underbara Katten, tack för vår vänskap & alla roliga stunder <3

    Stefan- I glädje och sorg finns jag vid din sida. Glöm aldrig det!
    Många styrkekramar/ Sofia Karls

    SvaraRadera
  61. Fina vackra Cathrine! Vilken kämpe, vilken styrka. Du har berört mig som ingen annan gjort. All styrka till dig Stefan, Stella, och anhöriga. Så fint skrivet! Är övertygad om att Cathrine ger er styrkan att klara detta.

    <3

    SvaraRadera
  62. Vila i frid. Mitt varma deltagande i er svåra sorg.

    SvaraRadera
  63. Ja, lilla hjärtat du har kämpat så tappert i två år och vi har ju vetat hela tiden att det skulle bli så här men man kan ju aldrig förbereda sig. Vi älskar dig så och saknaden är obeskrivlig. Kan fortfarande inte förstå att du inte finns hos oss.

    Vila i frid nu när allt lidande och smärta är borta.

    Kramar mamma och pappa ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. All kärlek till er föräldrar.
      Vi är många, många, många som tänker på er.

      Tack för att ni gav världen en så underbar flicka.
      Tack för att ni visar er sorg i den svåraste stund en människa kan uppleva.

      Styrkekramar till er från en okänd vän i Småland

      Radera
  64. Många varma och hårda styrkekramar!!!
    Åke Embretzén

    SvaraRadera
  65. Så sorgligt.. så orättvist. Men nu är hon i finare värld där ingen ondska som cancer finns.. Beklagar sorgen. Vila i Frid.. Fina fina Ängel <3

    SvaraRadera
  66. Åhh så vackert skrivit och skickar massor med styrkekramar, tårarna rinner för att var oerhört fint och rörande att läsa detta.

    SvaraRadera
  67. Så fruktansvärt orättvist. Vila i frid fina Cattis. Tänker på er alla, kram <3

    SvaraRadera
  68. Vila i frid finaste Cathrine. Vårt varma deltagande till dig Stefan, lilla Stella och familjen. Majris o Valter med familj

    SvaraRadera
  69. vad vackert skrivet...det skär i hjärtat...mycket ork och styrka till er som blev kvar...<3

    SvaraRadera
  70. Tack Stefan för dina ord som får tårarna att trilla ner för kinderna. Ni är hjältar alla tre! Det finns något som är starkare än döden, närvaron av de frånvarande i minnet hos de levande. Varm kram! Eva

    SvaraRadera
  71. Monica och Björn.
    Så fruktansvärt orättvist. Denna vidriga sjukdom. Många styrkekramar till er <3

    SvaraRadera
  72. Kramar till dig Stefan och Stella och övrig familj❤

    SvaraRadera
  73. All styrka till er! <3

    SvaraRadera
  74. Så fint skrivet. Många styrkekramar till er!

    SvaraRadera
  75. Åh herregud! Vad fint skrivet..tårarna rinner. Jag känner inte någon utav er men Cathrines blogg har verkligen berört, och även gett mig styrka i min sorg efter pappa som gick bort i samma elaka sjukdom.

    Styrkekramar till dig Stefan, och lilla Stella. Är säker på att eran ängel vakar över er.

    SvaraRadera
  76. All styrka och kärlek till Stefan, Stella, övrig familj och vänner! Med Cathrine som en osynlig kraft vid er sida kommer ni att klara även de mörkaste stunder och kunna glädjas tillsammans i de ljusa. Kärlek!

    SvaraRadera
  77. Fina Stefan, vilka vackra ord. Jag är övertygad om att Cathrine kommer vaka över dig och Stella och hjälpa dig att få den kraft du ber om. Hon kommer leva kvar i alla minnen och speciellt via er fantastiska lilla Stella. Vi finns för dig Stefan, hoppas du känner det. Många varma styrkekramar från Anna & Anders

    SvaraRadera
  78. Cathrine! Tack fina härliga glada Cathrine! Tack för allt Du gett oss under den korta tid Du fick här på jorden! Dina två sista år svårt sjuk med denna odrägliga cancer (sarkom). Du har verkligen kämpat dag för dag och försökt att leva i nuet som Du också har vidarebefordrat till oss alla att göra, vi som har läst Din blogg under Din sjukdomstid. Sov nu gott utan krämpor! Vila i frid!
    Tack Stefan för Dina fina ord så vackert skrivet. All kärlek, kraft och styrka att gå vidare till Dig och lilla Stella. Tack Stefan!. Cathrines mormor

    SvaraRadera
  79. Sov gott fina du. /Sara

    SvaraRadera
  80. Beklagar er sorg! Cathrine har hjälpt mig att handskas med min mammas cancer. Det har varit terapi att läsa hennes inlägg, fyllda av hopp och liv, ända in i det sista. Är väldigt tacksam för att hon delade med sig! Önskar er lycka och välgång i livet.

    /C

    SvaraRadera
  81. Beklagar verkligen, så sorgligt.

    Vila i frid.

    SvaraRadera
  82. Så sorgligt. All styrka och kärlek till er
    ♥♥♥♥♥

    SvaraRadera
  83. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    SvaraRadera
  84. Jag kände inte Cathrine, men kommer tydligt ihåg henne från tiden på gymnasiet då man ibland såg denna otroligt vackra och sprudlande tjej. Det gick inte att ta miste på hennes positiva energi och styrka. Efter att ha följt denna blogg har jag förstått att hon var till och med vackrare på indsidan! Jag skickar mitt varmaste deltagande till er, Stefan, Stella, föräldrar, syskon, nära och kära.

    Cathrine, tack för att jag fick följa din kamp, men också din kärlek till din familj och till livet. Sov så gott du fina!

    SvaraRadera
  85. Vila i frid Cathrine <3

    SvaraRadera
  86. vila i frid fina du och styrkekramar till Stefan och Stella och nära och kära

    SvaraRadera
  87. Beklagar sorgen och önskar er all styrka i denna svåra tid. Kram

    SvaraRadera
  88. Inga ord räcker till, Sov gott fina Catta. Tack för alla minnen, allt roligt, alla svåra stunder du stöttat mig och alla hinder vi kommit över. Detta hinder blev för svårt men jag är säker på att vi ses en dag, i mitt hjärta finns du alltid kvar vännen <3 du är den störste kämpe och ingen skulle klarat det du gjort.. Vila i frid!

    Så fint skrivet om en underbar tjej Stefan,all styrka till er Stefan och Stella och resten av familjen, hon kommer alltid vara med och vaka över er! Försök minnas allt det fina, hon kommer alltid leva kvar genom Stella.

    Tänker på er! Kramar Millis, Robban & lille Vincent

    SvaraRadera
  89. Vackert skrivet! Sorgligt, vila i frid.

    SvaraRadera
  90. Jag beklagar...vila i frid fina kämpe.

    SvaraRadera
  91. Det hemska har hänt. trots att jag bara kände cathrine här via bloggen är jag alldeles tom och ledsen. Hur ska då du känna Stefan. Men låt dig sörjas, så länge du behöver. Och tänk att Cathrine är med dig hela tiden genom livet. Prata med henne. Och lova mig att skriva här på bloggen hur du mår och känner. Om ett år? Är det okej? Det tror jag Cathrine också velat. Hon verkade så mån om dig! Jag tänker på dig och Stella och på ängeln Cathrine i himmelen!! Kraaaaaaaaam Emeli

    SvaraRadera
  92. Vila i frid, fina människa

    SvaraRadera
  93. Inga ord i världen kan beskriva hur det känns när man får höra om dom som förlorat den man älskar mest över allt annat, och på ett så fruktansvärt sätt! Det tar tag i mig och jag blir oerhört djupt berörd. Mina tankar går till er alla, nära och kära. Och till dig, Stefan och eran ögonsten, Stella önskar jag er av hela mitt hjärta all styrka i detta nu och alla dagar framöver! Var starka!
    Alla kramar till er! <3

    SvaraRadera
  94. Tårarna rinner ... Jag beklagar sorgen.
    Ta väl hand om er.

    SvaraRadera
  95. Så fruktansvärt... Finner inga ord..
    Bara Jävla Fuck Cancer som du skrev Cathrine...
    Så orättvist... Du berörde, Du var så levande, trots att du var så sjuk... Och vacker... Så sorgligt...

    SvaraRadera
  96. Jag finner inga ord som kan förklara den sorg man känner när man får ett sånt här budskap. Cathrine som var en sån underbar person och som kämpade in i det sista. Inte bara med sin sjukdom utan dessutom att berätta och hålla oss informerade om hennes sjukdom, hälsa, tankar mm mm
    En fantastisk människa som tyvärr inte fick så mycket tid hos oss som vi alla ville att hon skulle få.
    Vi får ändå tacka för den tid vi fick tillsammans med Cathrine och att hon fortfarande finns kvar hos oss i Stellas närvaro.
    Vila i frid och hoppas du kan ge Stefan och Stella styrka att gå vidare med dig som en vakande ängel över dem.

    Stefan, jag hoppas du förstår att vi alla finns nära dig och Stella om det är något vi kan stötta med på vägen framöver för att försöka förstå och komma över denna sorgens tid.
    Kurre, Carina och Camilla - Tankarna går givetvis till er också i denna svåra tid

    Kramar i massor från morbror Håkan och Tilda

    SvaraRadera
  97. Vila i frid min gamla "granne" och vän! Länge sedan vi sågs men jag har följt din kamp här.. du är och var en förebild för många som känner dig och läst om dig när man har det tufft i livet då du gjort den värsta av alla resor man kan göra.. må du vila i frid och att din make och dotter får må bra! Så ofantligt starka harnni varit alla tre! Vila i frid Cathrine// Tomas Ahlström

    SvaraRadera
  98. Hej Stefan!
    Oj, vad du skriver fint.
    Jag hoppas att av hela mitt hjärta att du och lilla Stella får kraft att fortsätta er färd.
    Ja, till er alla dotter, man, mamma, pappa och syster så tänker jag innerligt på er.
    Fina Cathrine sov så gott.

    Kramar till er alla
    från
    Katarina
    i s-vall

    SvaraRadera
  99. Så himla sorgligt! Önskar att världen inte var så orättvis...vill att hon ska leva! Så fint av dig att skriva till oss här på bloggen Stefan, önskar dig och Stella all lycka i livet och att ni finner styrka mitt i sorgen...älskade Cathrine du är så saknad! Kram Camilla i Karlstad

    SvaraRadera
  100. Jag tänker på er! Vila i frid underbara Cathrine.

    SvaraRadera
  101. Jag gråter floder. Så otroligt synd på en så fin människa och så otroligt fint skrivet av dig.
    Självklart kommer hon att se till att du & Stella får all den styrka ni behöver för att gå vidare i livet. <3 Kramar Jessica

    SvaraRadera
  102. Vackra du! Har inte Träffat någon som kämpat så hårt som du, nu lever du vidare i våra hjärtan inklusive i mitt, fastän jag inte kände dig, Nu är du en ängel, vackra människor som du hör hemma hos änglarna.

    Till dig Stefan och Stella, kan inte tänka mig vad ni går igenom, det är bara så oerhört orättvist, det kommer ta tid men gå inte vilse i mörkret, du har världen underbaraste dotter att ta han om, dotter till en utav de mest beundransvärda, on jag minns dig rätt så är du lika stark som cathrine! Som tidigare sagt.. Carhrine kommer se till att ni tar er igenom sorgen, jag önskar verkligen er all lycka .. Ingen förtjänar det mer än er
    Vila i frid vackra Cathrine

    SvaraRadera
  103. Ljus och värme! till dig och Stella från Slaggatan
    <3 sov gott Cathrine <3

    SvaraRadera
  104. Kära Stefan, jag känner inte dig personligen, men her ändü lärt känna Dig och din familj. Ert öde har berört mig mycket, eftersom min mans äldsta syster gick bort i samma sjukdom, sarkom som Cathrine. Min man själv orkade inte kämpa mot sukdomen för 2 år en, efter 13 års kämpande med Myelom och sedan de sista 4 åren med paceasca. Jag önskar Er mycket kraft, och stöd av närstående och vänner. Gottes Segen Stefan och Stella och RIP, Cathrine

    SvaraRadera
  105. Jag kan verkligen inte sluta tänka på er , Sjukt , jag har nu lagt mig men kan inte försöka sömna pga att deta som har hänt , RIP Cathrine <3 // Ali

    SvaraRadera
  106. Cathrines öde har berört mig enormt. Cathrine har genom bloggen berört mig på ett speciellt sätt. Hon har direkt påverkat mitt liv genom att vilja vara en bättre människa. Hon har gett avtryck som ingen annan. Det är speciellt, och det är starkt.

    Jag önskar dig Stefan all styrka. Du har något stort att se framemot. Er gemensamma dotter Stellas uppväxt. En stor del av Cathrine lever vidare genom henne.

    All lycka till er. /Linn i Sundsvall

    SvaraRadera
  107. <3<3<3
    All styrka å kraft önskar jag dig/er
    Livet är bra nog jävla orättvist!!!
    Jag är helt övertygad om att Cathrine kommer att finnas vid er sida!
    Själar säger aldrig farväl...
    Varmaste kramar till er!
    Erina

    SvaraRadera
  108. Ännu en fin själ har släckts, men himmlen har fått en ny stjärna.

    Kramar

    Mona-lisa

    SvaraRadera
  109. Tänker så otroligt mycket på er, Cathrine har berört mig så mycket och de känns som om jag känt henne. Hennes sjukdom har dött och den friska Cathrines själ vakar nu över er och hon har lämnat det allra finaste dyrbaraste efter sig som kommer att återspegla Cathrine själv, Fina Stella!

    SvaraRadera
  110. jag känner en kraftig ilska och stor sorg och kan inte sluta gråta. då kan jag bara tänka mig hur alla ni nära och kära mår :-(
    sänder all min styrka till er

    SvaraRadera
  111. Har precis hittat denna bloggen och läst igenom hela.. jag är så ledsen för er, Cathrine verkade vara en magisk människa. Jag önskar er ro och tillit.

    SvaraRadera
  112. Otroligt vackert skrivet Stefan!
    Du ska veta att Cathrine betydde/betyder otroligt mycket för mig! Vacker, stark, snäll, en otrolig kämpe!
    Du och Stella har den vackraste ängel i himlen!
    Vila i frid Cathrine <3 Du är föralltid min stjärna!
    Stora kramar till Stella och till dig Stefan!
    /Caroline Englund

    SvaraRadera
  113. Vila i frid fina fina människa. verkligen starkt av hela familjen att gå igenom detta, och vilken otroligt fin dotter ni fått. Stor kram till dig Stefan och stella.

    SvaraRadera
  114. Stor kram till dig Stefan. jag hoppas livet går din och Stellas väg framöver även om ni båda bär på en livslång saknad. Jag får ont i hjärtat för dig som verkar ha stått så stark igenom detta och för cathrine som kämpat så hårt. Ta hand om er nu i er lilla familj och systrar, bröder och föräldrar. Våga ta hjälp av varandra.

    SvaraRadera
  115. Så fint skrivet! Saknaden är livslång men lättar med tiden, varit med om precis samma sak som Er, jag i Stellas sits. Bloggen kommer att bli jättefint för Stella att läsa när hon blir äldre.. STYRKEKRAMAR

    SvaraRadera
  116. Vila i frid Cathrine <3 Livet är så orättvist... :(
    Så fint skrivet av dig Stefan!
    Att få ha träffat er har betytt och berört mig så mycket, ett minne jag alltid kommer att bära med mig.
    Stora styrkekramar till er! <3

    SvaraRadera
  117. Vår älskade vän Stefan, vi är ett hav av händer som bär varandra i denna svåra stund. Du och Stella gav den bästa medicinen av alla. Som ny luft rakt in i Cathrines lungor. Om kärleken kunde bota så hade hon varit frisk för länge sedan. Det var den andra medicinen som inte kunde hjälpa mer. Vi har förlorat någon vi hållit väldigt kär. Oavsett var vi är i livet så bedövar sorgen oss, tillvaron stannar upp medan allt fortsätter som vanligt runt omkring. Döden hör till livet. Den visar vilken skör tråd vi bygger våra liv. Livet är en gåva som kan tas ifrån oss, när vi minst anar det. Älskade Cathrine, himlens änglaskara har fått den finaste av änglar till sin skara. Livet överraskar oss, när vi minst anar det. Livet kan inte vänta. Livet är så svårt att förstå, som inte är rättvist utan bara är.. Jag saknar Cathrine så. Jag minns så väl när Cathrine berättade att ni väntade en dotter, våra bästa vänner skulle bli föräldrar. Vilken lycka! Ni fick den största gåvan tillsammans, ett nytt liv som lyste upp som den klarasta stjärnan i det mörka, Stella. Så fantastiskt, underbart! Vi glädjes med er. Cathrine fick massor med behandligar, men den bästa medicinen var ändå du och Stella. Hon kämpade att vara med er så länge som det bara gick. Vi finns ALLTID för dig och Stella.

    Therese, Olle och Elsa

    SvaraRadera
  118. Väldigt vackert och rörande skrivet.

    Önskar dig, Stefan och Stella all kärlek, lycka, styrka och omtankar i framtiden.

    Cathrine kommer för alltid att finnas med er. Ni har en skyddsängel, som är vacker inifrån och ut och som vakar över er med stort tålamod och med ett ödmjukt sinnelag.

    Sov i ro Cathrine. Du den vackraste av änglar.
    Nina

    SvaraRadera
  119. Än en kyss

    Än en kyss, och så ett sista
    avsked, du för alltid mista!
    Djupt i hjärtat vill jag bära
    dig med trofast sorg, min kära.
    Den en glimt av hopp ledsagar,
    är en dåre, om han klagar.
    Mig mot sorgerna skall värna
    ingen glimt från hoppets stjärna.

    Men mitt val jag vill ej klandra,
    du var mera ljuv än andra,
    svår att motstå, svår att mista,
    värd att älskas till det sista.
    Hade vi ej mötts i livet,
    ej så blint och övergivet
    blevo till varandra knutna
    - ej vi skildes hjärtebrutna.

    Så farväl, du var mig kärast,
    skönast, ljuvast, renast, skärast!
    Så farväl! Och dig tillstädje
    lyckan allt av livets glädje!
    Så farväl och så den sista
    kyssen, du för alltid mista!
    Djupt i hjärtat vill jag bära
    dig med trofast sorg, min kära!
    Tolv visor av Robert Burns. I översättning av Gustaf Fröding

    SvaraRadera
  120. Usch va hemskt, har två barn själv och dom är verkligen mitt allt, kam föreställa mej hur hemskt och orättvist de är, jag tycker de är så orättvist så liten :-(. Önskar er de bästa och att ni kämpar på och är starka för er lilla ängels skull. <3 sänder styrketränar till er.

    SvaraRadera
  121. Men fy så hemskt och orättvist, förlora sin mamma så liten lovet är verkligen orättvist, va starka och kämpa på för hennes skull <3 skickar er styrkekramar.

    SvaraRadera
  122. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Monica

    SvaraRadera
  123. All kärlek till er alla tre.
    En i himlen och två på jorden, men ändå så nära varandra.

    Tack Stefan för ditt inlägg på bloggen. Det betyder mycket för oss som har följt Cathrines kamp på avstånd. Styrkekramar till dig och Stella.

    En okänd vän i Småland

    SvaraRadera
  124. Jag känner inte er men har förstått att Cathrine var något alldeles extra! En vacker kvinna både till det yttre och på insidan...

    Allt låter så ynkligt, så litet, att skriva i en stund som den här, men jag vill sända mina allra varmaste tankar till er familj. Att lilla Stella ska växa upp utan sin mamma är inte rättvist på något sätt, men jag förstår att hon har många, många människor som kommer att finnas där och för alltid berätta om den underbara kvinnan som gav henne livet...

    Vila i ro Cathrine, där bland stjärnorna där ingen någonsin har ont.

    Många kramar!

    SvaraRadera
  125. En människa som fina Cathrine finns en på miljonen.
    Jag lärde känna henne för bara en kort tid sen och hela hon utstrålade en sån kraft, styrka och kärlek så man kunde inte låta bli att beröras in på livet av henne, av er som familj.
    Jag är så ledsen, in i själen, för er skull. Att förlora sin fru och mamma....det måste göra så ont.
    Ni har många som finns för er nu, och den där plötsliga vindpusten, beröringen när ingen finns där, är Cathrine.
    Kram

    SvaraRadera
  126. Återigen... Stefan, Stella & övriga närstående.
    Jag träffade Cathrine & Stefan på avd 38 sommaren 2011 som nybliven sjuksköterska & blev så berörd.
    Hat sedan dess tänkt på er dagligen.
    Det gör mig så ledsen att ert öde blev så här.
    Önskar er all styrka & kärlek att kämpa vidare utan er fina Cathrine. Är övertygad om att hon vakar över er till den dag ni ses igen...
    Varm kram!

    SvaraRadera
  127. Stefan och Stella. Ni är en vacker duo ni två..livet har varit så grymt mot er och tagit er Cathrine ifrån er. Men vet ni, jag tror att hon har blivit er skyddsängel nu. Så vart ni är går och hur ni än mår så finns hon brevid och ser er och torkar era tårar.
    All kärlek och styrka önskar jag er!
    Kram

    SvaraRadera
  128. Så fint skrivet av dig Stefan.
    Jag tänker på er och hoppas av hela mitt hjärta att du finner den styrka som krävs för att fortsätta leva i Cathrines anda. Hon finns vid er sida för alltid. Hon den vackraste ängeln av dom alla.

    Många tankar går också till Cathrines föräldrar och syster. Jag är så ledsen för er alla!

    Sov gott fina fantastiska Cathrine <3

    SvaraRadera
  129. Tänker idag på dig och din fina dotter Stella. Har följt Cathrines blogg och hon har gett mig så mycket, vilken styrka hon uppvisade genom att kämpa så för att få finnas kvar hos dig och Stella så länge som det bara gick. Så fruktansvärt sorgligt det känns, livet är verkligen inte rättvist.

    SvaraRadera
  130. All styrka till er...:(

    SvaraRadera
  131. Jättefint skrivet. Fattar verkligen inte varför livet ska vara så orättvist. Jag önskar er all styrka i världen.

    Massor av kramar!

    SvaraRadera
  132. Vila i frid fina Cathrine. Jag gråter över hur du missar din fina dotters uppväxt och hur hon missar sin fantastiska mamma.
    Till dig Stefan vill jag skicka all kraft som går.
    Kraft att orka sörja. Kraft att orka leva. Kraft att vara pappa. Kraft att få gå framåt.
    Massor av kärlek önskar jag både dig och Stella.
    Lider med er.....
    Mvh P

    SvaraRadera
  133. vila i frid. känner så med er i familjen som är kvar.
    det gör extra ont när jag tänker på min vän emelie, http://emelienyth.wordpress.com/author/emelienyth/
    som jag tipsade om din blogg.
    hon var också småbarnsmamma och cancern tog henne den 29 maj.
    kvar står hennes man och två små barn. jag fick vara med henne ända in i slutet och vet vilket helvete den jävla sjukdomen är och vilka kämpar dom som utsätts för den är. nu är ni änglar och vakar över era barn från himlen, eller var ni nu är. och ni i familjen som är kvar.... stor varm kram och massa styrka. lotta

    SvaraRadera
  134. Jag minns Cathrine från bussturerna till skolan och tittade alltid extra på henne för jag tyckte hon var så himla söt. När jag sedan läste artikeln om henne i Sundsvalls Tidning så fick jag en chock när jag förstod att det var samma tjej. Så tragiskt att behöva lämna livet vid en sån ung ålder och lämna sin dotter utan mamma. Tänker på henne ofta och hoppas att hon på något sätt vakar över er ändå.
    Kram från Lina i Sundsvall

    SvaraRadera
  135. Jag "känner" bara Chatrine via denna blogg, kan bara säga att jag beundrar henne mycket! Inget gnäll spridande skrev hon i bloggen - jag menar sånt som vi som är friska (vad vi vet i.af.) håller på med i stort sett dagligen. Dvs "dåligt väder", "för långa köer", buss & tåg förseningar, gnäll på hur andra människor beter sig eller "stökigt men orkar inte städa" o.s.v.... Nej som jag uppfattade det så fokuserade Chatrine på det som är viktigt i livet! D.v.s. på dotter, man och sin barndomsfamilj och nära vänner och tacksamhet över det som orkades med trots den för.b. sjukdommen.... Måste man vara dödssjuk för att kunna bena ut vad som är viktigt i livet?
    Chatrine - vila i frid och ro där du är nu, fri från din smärta - du och dina kära ses igen, någonstans någon gång...

    Tack Stefan för ditt fina inlägg. All kraft ork och styrka till dig i denna svåra förlust du nu är tvingad att gå igenom.

    Livet är inte rättvist!!

    Nu tänder jag ett ljus för Chatrine och ett ljus till för familjen som förlorat en medlem.

    /Elisabeth.W Uppsala

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måste bara tillägga - bevara och skriv ut alla inlägg Chatrine gjort i bloggen! De kommer att betyda massor för Stella när hon blir äldre.....

      Radera
  136. Var inte ledsen för den tid ni inte fick, utan var tacksam för den tid ni fick. Se framåt och vandra i ljuset. När ni tänker på Chatrine, kommer hon alltid att vara vid er sida och ni behöver aldrig känna er ensamma, för hon går vid er sida genom livet.

    SvaraRadera
  137. Så enormt ledsen för er skull. Även om jag inte hört talas om er kamp innan jag såg dagens artikel i Expressen så gör det alltid lika ont när människor tas ifrån oss för tidigt. Det är ju här, hos oss, de behövs och är menade att vara.

    Men som andra redan sagt - låt inte sorgen ta över era liv utan hämta istället energi från alla de fina minnen som ni har av tiden med er ängel. På det sättet kommer Cathrine vara med er för alltid - precis som hon ville.

    I Stella kommer en del av henne alltid att leva kvar.

    Jag hoppas att livet fortsättningsvis kommer vara snällt mot er efter allt ni fått stå ut med och att Cathrine hittat en plats på ett mysigt litet fluffmoln där hon kan kika ner på er.

    Ta hand om er själva - och varandra!
    Kram
    //Fredrik

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jätte fint skrivet. Har läst ex nu och önskar man kunde göra.mer. Ewa

      Radera
  138. Mina varmaste kramar. Tänker på er! Vilken fin människa Cathrine var och vilken kämpe! Ta hand om varandra.

    SvaraRadera
  139. Beklagar verkligen och sänder styrkekramar till er båda.
    Cathrine fick lämna jordlivet alltför tidigt. Men som hon säger själv "hon finns där och vakar över er".
    Önskar er allt gott och var rädd om varandra, säkert en av Cathrines önskningar också...

    SvaraRadera
  140. Beklagar verkligen sorgen. Har inte läst om er innan men efter att kollat igenom bloggen blivit djupt berörd. Ibland är livet så orättvist!! Jag vill bara ge er ett tips som du kan ta tag i när orken återkommer. Det finns firmor som gör vackra böcker av Bloggar!! Lämna in din frus blog och få den i tryck, ett fantastiskt minne till eran fina dotter! Hoppas ni finner styrkan och vilken tur att du har Stella <3

    SvaraRadera
  141. Jag har inte läst bloggen tidigare, utan hittade hit idag via Expressen. Ville bara säga att Cathrines ord om kampen, sig själv och livet fått mig att tänka till på riktigt...

    Från och med idag ska jag verkligen försöka vara nöjd med mig själv för den jag är och för att jag får finnas. Istället för att lägga energi och tid på allt jag inte är och allt jag "borde" vara. Så TACK Cathrine, jag hoppas att du ser detta i din himmel! Du har gjort en skillnad idag för mig.

    Mvh, Zara.

    SvaraRadera
  142. Beklagar verkligen sorgen, efter att ha läst bloggen och artikeln i Expressen så förstår man att jorden är en underbar, smart och vacker person mindre vilket är så orättvist. Hoppas att livet kan gå vidare för er tills den dag ni återförenas utanför detta liv.

    MVH Lars

    SvaraRadera
  143. Sitter med tårar i ögonen, att livet kan vara så grymt att splittra en fin ung familj! Har själv mist min mamma i cancer vet vilken grym sjukdom det är...Men jag vet också vilken glädje det är i att ha barn, var rädd om din solstråle och skratta alla goa stunder när det går och gråt när det behövs. Man kommer aldrig över en sorg men på något konstigt vis så lär man sig leva med den. Vilken stark kvinna hon var din fru - RIP Med vänlig hälsning Linda

    SvaraRadera
  144. Sitter och gråter. Så vackert skrivet av dig. Så otroligt orättvist livet är!! Saknar ord.
    Läste Expressen och var givetvis tvungen att gå in här.
    Så vacker och stark din söta fru var.
    Ja änglarna har fått sällskap av en vacker ängel.
    Låt hon få ro. Och hoppas Ni din lilla familj blir starkare för varje dag.
    Många varma vänliga hälsningar
    Eva från Skövde

    SvaraRadera
  145. <3 <3 <3 <3 Kram Katrine

    SvaraRadera
  146. Svårt att finna ord.. Svårt att förstå varför någon så ung och vacker måste gå.. Men våra minnen och drömmar kan ingen ta ifrån oss. Nånsin. Jag har läst bloggen och jag har avundats
    denna fina kvinnas kämparglöd! Trots sjukdom och svårigheter verkar hon ha levt ända till sin sista dag. Så önskar jag att vi alla gjorde. Tog vara på varenda liten sekund. Jag sänder en varm hälsning till familj och vänner i er svåra sorg. Ta hand om varandra! Kram Annelie

    SvaraRadera
  147. Elisabeth Ahlander Randmaa10 augusti 2013 kl. 22:12

    Så orättvist när det onda vinner över det goda! Kampen och viljan, styrka samt mod för att överleva och ha en stark tro att det goda måste vinna. Att försöka leva normalt samtidigt ge andra mycket kärlek och omtanke.Hennes dotter och make i focus i första rum med enorm kärlek! Så stark mitt i sin kamp. Allt ljus över dig och nu får du ro från smärta och vara med änglarna och se ner från himlen och beundra din dotter och make. Du kommer alltid finnas kvar i mångas hjärtan. Sov sött kära medans tårarna faller för oss många! Styrkekramar till dina kära och nära♥

    SvaraRadera
  148. Blir så otroligt berörd av det som drabbat er och underbara Chatrine. Hennes livsglädje smittade av sig på alla runt henne och får nu leva vidare i er fina Stella.
    Stora och varma styrkekramar
    SO-Petra, Hagaskolan

    SvaraRadera
  149. Hittade hit via Expressens artikel. Hade aldrig varit in på den här bloggen tidigare men har nu suttit i ett par timmar och läst igenom hela. Så himla sorgligt och tragiskt. Men viktigt och bra att den här bloggen blev skriven. / Marcus

    SvaraRadera
  150. Beklagar verkligen sorgen för eran familj. Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att cancer är ett jävla skit som har tagit min mamma samt flera av mina kompisars nära. Stor styrke kramar för det blir inte som det var tidigare, men det blir bättre......

    SvaraRadera
  151. Sitter på jobbet och gråter Stora krokodiltårar över det öde som drabbat er trots att jag inte känner er! Hoppas att livet kan gå vidare för dig och Stella med sin mamma som ett ljust levande minne som hon har skrivit själv, och vakar över er från sin plats bland bland änglarna!

    SvaraRadera
  152. R.I.P Cathrine! Du lämnade jordelivet alldeles för tidigt. Din smärtsamma kamp är nu över och du har det mycket bättre på den plats du nu är på och håller ett vakande öga på dina nära och kära.

    SvaraRadera
  153. Så fruktansvärt för er lilla familj :( tänker på er alla tre! Vilka kämpar ni varit och är! Kram från en som blev så berörd av artikeln i GT.

    SvaraRadera
  154. Har läst igenom hela bloggen.
    Jag som inte ens känner er gråter floder så jag kan inte ens tänka mig hur det är för er.
    massa massa styrka till er!!!

    SvaraRadera
  155. En sista hälsning till dig du finaste Catherine! :)
    All kärlek och värme och hopp till finaste Stella och Stefan samt vänner, släkt och familj. :)

    SvaraRadera
  156. Någon gång kommer den här bloggen att bli så oerhört viktig för Stella. / Marcus

    SvaraRadera
  157. Tänker på DIG och hoppas att du har det bra, Cathrine! Jag hade en sorglig dag igår och tänkte att det är ingenting emot ditt livsöde. All kärlek till dig och din familj.

    SvaraRadera
  158. Beklagar sorgen! Den ängel som nu vakar över er två skulle varit med er på jorden istället! Livet är grymt ibland. Kärlek till er /Karin

    SvaraRadera
  159. Har suttit och läst hela bloggen från början till slut och tårarna rinner från mina kinder. Vilken oerhörd kämpe Cathrine var. Vilken fantastisk mamma och livskamrat. Hon har genom denna blogg förändrat mångas syn på livet och verkligen fått igenom det jag tror hon ville uppnå. Lev livet nu!!! / Mod, kärlek och kraft till Stefan och Stella. Kram/ Irene från Sundsvall

    SvaraRadera
  160. Träffade Cathrine några gånger via gemensamma bekanta för längesedan och kommer så väl ihåg henne. Hon är och var en helt underbar människa!

    Var rädd om varann och ta hand om varann.

    Jag beklagar sorgen!
    Vila i frid fina Cathrine!

    /Angelica

    SvaraRadera
  161. Det är så fruktansvärt hemskt att ni inte fick ha varandra, ni som är en så härlig underbar familj, men jag är helt säker på att fina Cathrine är med er hela tiden. Jag glömmer aldrig er, ni har berört så mycket. Jag tänder ett ljus i morgon. Ta hand om er. Många kramar från mej Susanne

    SvaraRadera
  162. Beklagar sorgen, det ÄR verkligen inte rättvist att en ung småbarnsmamma med hela livet framför sig ska behöva drabbas av detta. Det gör mig så ledsen:(.
    Ta hand om er!! /Jeanette

    SvaraRadera
  163. Idag skänker vi er en extra varm tanke.
    Vi kommer alltid att minnas Cathrine med stor glädje.
    Marie, Ken, Marie.

    SvaraRadera
  164. "Blinka lilla stjärna där..." - tänker på dig lilla Stella som ett ljus i allt det mörka. Önskar dig och din pappa allt gott framöver. Tänder ett ljus för er och till minnet av din mamma ikväll.

    Mia

    SvaraRadera
  165. Vila i frid Cathrine!! ♥
    //Christina

    SvaraRadera
  166. Tänker på alla er som Cathrine blev tvingad att lämna. Ert sorge år har precs börjat. Jag tror det är så att vi behöver uppleva alla datum, födelsedagar, helger - jul, påsk, midsommar o.s.v. med saknad en runda runt för att saknaden sedan ska orka lätta lite på trycket vart efter...
    Jag har tänt ett ljus för er och er fina kämpe ängel i kväll igen.
    Jag önskar Stella och alla runt omkting henne en ljus och fin framtid.

    Se på Stella - i henne finns Cathrine.

    Alla orka med kramar som finns vill jag skicka till er NU!!
    Om man inte mist någon vet man inte hur förtivilat tomt det kan kännas.

    /Elisabeth U:a

    SvaraRadera
  167. Jag kikar in varje dag av ren vana. Förväntar mig att läsa ett inlägg om dig och Stella. Vad ni hittat på för skoj idag...
    Blir lika tagen och förvånad varje gång, det är så overkligt. <3

    SvaraRadera
  168. Håller med dig Therese. Jag väntar också på en ny rubrik varje gång.. Varför skulle denna jävla sjukdom förstöra för denna fina familj. Det är så orättvist att dom aldrig fick en chans../Mikaela

    SvaraRadera
  169. Svårt att finna orden i en så ledsam situation. Jag tror att Cathrine alltid kommer finnas med er som en osynlig fågel. Ta hand om varandra/Anna

    SvaraRadera
  170. hur kan livet vara så orättvist, man tar det för givet.
    Catherine var en underbar människa som kämpade och cancern kom just till henne, orättvist.
    Beundrar henne sjukt som hon kämpade och gjorde vardagssysslor fast hon mådde som hon gjorde.
    Beklagar verkligen..
    När jag läst om hennes liv och vardag är jag tacksam över mitt liv och kommer njuta av det och göra det bästa, livet betyder mycket och man tänker inte på hur kort det verkligen kan bli, och det är skrämmande, dö cancer dö!
    Vila i frid Catherine!

    SvaraRadera
  171. Fällde några tårar när jag läste det <3

    Det är så orättvist att man inte får leva hur länge man vill.

    Tycker synd Om Stella som inte fick ha sin mamma med sig i livet speciellt länge <3

    R.I.P Du var en vacker kämpe!! <3

    Alla andra: Ge inte upp <3 :*

    SvaraRadera
  172. Varje dag tänker jag på er. Jag tänker på dig Cathrine och önskar att det inte hade slutat såhär. Jag tänker på dina nära som förlorat den mest fantastiska personen och som nu måste orka fast allting känns mörkt. Styrka och kärlek till er!

    SvaraRadera
  173. Det gör så ont i mig att Cathrine har förlorat kampen... Livet är verkligen inte rättvist. Jag tänker på hennes familj som förlorat sin mamma, fru, syster och dotter - vars liv föralltid har förändrats. Jag har också en dotter och det känns fruktansvärt att veta att lilla Stella inte längre har sin älskade mamma hos sig. Men Cathrine lever kvar i er och i lilla Stella! Hon kommer för alltid leva kvar i era minnen och i era hjärtan. Kärleken övervinner allt. Sorgen och saknaden kommer alltid finnas där, men med tiden kommer ni lära er att leva sida vid sida av sorgen. Jag talar ur hjärtat eftersom jag vet hur det är att leva med sorg då jag har förlorat ett barn. Sorgen kommer lära er att uppskatta livet och att vara mån om de ni älskar. Ta vara på de fina minnen ni har av er Cathrine.

    Varma kramar till Stella, Stefan och övrig släkt och vänner

    / Mamma till en ängel

    SvaraRadera
  174. Tyvärr visste jag hur det hade gått för dig när jag började läsa bloggen.. Har nu läst igenom allt från första början. Synd att jag inte fick möjligheten att skriva något till dig medans du levde, men är ganska säker på att du kan se detta ändå. Har aldrig varit med om någon så stark människa som dig, helt otroligt vilken kämpe in i det sista och så himla positiv. Du har verkligen fått mig att tänka till! Hoppas nu att du får vila i ro och skönt att du äntligen slipper smärtan och ångesten. Men det skär i hjärtat att du inte fick vara kvar hos din man o ditt barn. Massor med kärlek till dig! ❤
    Stefan, vilken otroligt vacker text du skrivit. Mina tårar bara rinner. Det är så otroligt orättvist att ni ska behöva gå igenom detta, genom alla inlägg har det märkts att eran kärlek är speciell. Hoppas att Stella hjälper dig vidare i livet. Ni 3 har känts som en underbar familj. Jag kan ana men aldrig förstå hur jobbigt det är för dig just nu. Jag tror oxå att himlen fått den finaste av alla änglar. Massor med kramar till dig! ❤

    E

    SvaraRadera
  175. Beklagar sorgen. Livet är så orättvist ibland! Vila i frid.

    SvaraRadera
  176. Jag vill nu skicka alla orka med känslor som finns till alla Cathrines nära och kära!
    Sorg är knepigt och tar sin tid.
    Jag har tänt ett ljus för alla änglar och ett för alla som mist någon.

    SvaraRadera
  177. Det är med tårar jag läser detta inlägg, och med stor sorg för er familj och vänner. All styrka till er! Oavsett om de inte är till någon stor tröst så kommer hon alltid alltid alltid finnas kvar med er, vaka över er och lämna fina spår efter sig.

    Större än sorgen är glädjen att minns ♥

    www.jefferssons.blogg.se : En blogg om glädjen i livet, vår älskade bebis och om de mest orättvisa i livet döden, då min syster hastigt somnade in.

    SvaraRadera
  178. Åh jag saknar dig så, mitt hjärta blöder! Jag vill ha dig tillbaka min älskade fina vän!

    SvaraRadera
  179. Det sägs att det är de vackraste själarna som går först, att de har ett större uppdrag att genomföra.
    Tanken är vacker, men jag beklagar er förlust av fina Cathrine och sänder er anhöriga många varma kramar och tankar.
    <3 Annelie <3

    SvaraRadera
  180. Cathrines syster Camilla har samlat alla inlägg från Cathrines blogg i en bloggbok. I boken finns alla bilderna och alla fina kommentarerna med. http://www.blurb.com/b/4829253-cathrines-blogg-om-mitt-liv-och-kampen-mot-cancern

    Cathrines mamma

    SvaraRadera
  181. Nämen fyyy så sorgligt. Såå fin tjej. Livet är så orättvist..

    SvaraRadera
  182. Kände inte Cathrine men läste bloggen. Kan inte låta bli att titta in här ibland. Tänker på Cathrines anhöriga <3

    SvaraRadera
  183. Tänker på Dig ibland..Du var ett sånt stöd för min dotter när hon hade det kämpigt..Fantastiska Cathrine Du saknas här på jorden... / Stina

    SvaraRadera
  184. Vi saknar dig! <3

    SvaraRadera
  185. Saknar dig fina Cathrine
    //katarina

    SvaraRadera
  186. Fortfarande finns Du i våra tankar, hoppas Stella kommer att förstå vilken fantastisk mamma hon har. Jag skriver har - för hennes mamma kommer Du alltid att vara, på jorden eller i himlen.Stina

    SvaraRadera
  187. Saknar dig så otroligt mycket älskade syster yster <3

    SvaraRadera
  188. Jag vet att du inte kan se det här men jag måste ändå skriva det här. Jag löser din blogg ibland och varje gång jag gör det så gråter jag. Jag får inte in det i skallen att du faktiskt borta för alltid. Jag saknar dig så jävla mycket, tänktes på dig varje dag och önskar varje gång att det skulle kunna bli vi igen. Vi tre pappa du och jag! Tycker så synd om dig som behövde gå igenom det här, JÄVLA JÄVLA JÄVLA PISSCANCER!! älskar dig så mycket massor med kramar din dotter❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    SvaraRadera
  189. Kom tillbaka snälla du!❤️❤️❤️🩷🩷🩷

    SvaraRadera